Meditasyon 101

Tarihler: 16 Şubat 2019 Cumartesi ~ 16 Şubat 2019 Cumartesi 16 Şubat 2019 18:30

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2019 ~ Şub 16, 2019

Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Deniz Bağan

Bazen zihninizin düşüncelere kapılıp gittiğini fark ediyor musunuz? Çoğu zaman tabağımızdaki yemek biterken, tadını bile almadan yemeği bitirmiş oluyoruz. Araba kullanırken otomatik pilota bağlıyor ve hayallere dalıyoruz. Banyo yaparken, çocuğumuzla oynarken, sevdiğimiz birini dinlerken kopup gidiyor, gerçekten orada olamıyoruz. Zihnin şu anda kalamayacak kadar dağınık, meşgul ve uyarımda olması; hayatın tadını almamıza, keyifle ve dolu dolu yaşamamıza engel oluyor. Sürekli stres ve kaygı içinde, ritmimiz bozulmuş gibi bir hisle yaşıyoruz. İşte burada devreye farkındalık giriyor. Dünyada her gün on binlerce kişi meditasyon yapıyor; neden? Çünkü insan ancak şu anda her ne yapıyorsa, dikkatini tümüyle ona verdiğinde mutlu oluyor. Ve meditasyon tam da şu ana ve buraya varmanın en basit yolu. Meditasyon, yaşamaktan aldığımız keyfi artırmak, zihni dinlendirip yatıştırmak ve hayatla uyumlanmak için en etkili ve en kolay yöntemlerden biri.

Peki nasıl? Günde sadece 15-20 dakikalık bir uygulamayla farkındalık meditasyonuna başlayıp, 8 haftada beynin fizyolojisini tümüyle dönüştürme imkanımız var. Meditasyona adım atmak için birlikte geçireceğimiz iki saatlik bir atölye size temelleri veriyor olacak. Değişim net bir niyetle, şu anda vereceğiniz bir kararla başlıyor. Hazır mısınız?

Deniz Bağan’ın mindfulness (bilinçli farkındalık) temellerini anlatacağı; çevreniz, öz varlığınız, bedeniniz ve duygularınızla ilgili farkındalığınızı arttırmaya yönelik iki saatlik atölye sonunda günlük hayatınızda kendi kendinize de uygulayabileceğiniz bir pratiği öğrenmiş olacaksınız.

16 Şubat Cumartesi

Deniz Bağan Kimdir?

Türkiye'nin ilk Türkçe meditasyon uygulaması MeditasyonApp’in yaratıcısı olan Deniz Bağan uygulamadaki içeriklerin tümünü yazıyor ve seslendiriyor. Uygulama 1 yıl içinde 400.000 defa indirildi, Türkiye Deniz'in sesiyle 5 milyon dakika meditasyon dinledi, 2017 yılında Apple tarafından Türkiye’nin en iyi App’i seçildi. Şu anda içerikleri 4 dile çevriliyor ve farklı ülkelerde yayınlanıyor.

Deniz İstabul'da yaşıyor, 6 yaşında bir kızı var ve Yogatime yoga stüdyonun kurucu ortağı. 1998 yılından bu yana meditasyon, enerji beden terapileri ile çalışıyor; kendi yoga ve hareket pratiğini sürdürüyor, ve 2012'den beri 200 ve 500 saatlik uzmanlık programlarıyla yoga eğitmenleri yetiştiriyor. Sürekli öğrenmeye ve gelişmeye inanıyor ve Organic Intelligence programı içinde sinir sistemi ve travma üzerine eğitimini sürdürüyor.

Uzmanlığını aktarmaktan, topluluklarla çalışmaktan, ve tutkuyla yaşamaktan keyif alan Deniz, Mindfulness, yani Bilinçli Farkındalık’ın kendi yaşamındaki etkilerini paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT