Adını zanaatkârların üretimlerini gerçekleştirdikleri yerden esinlenerek aldı, “gerçek yemek” tabirini adında kullanacak kadar da iddialı; “Mehmet Başkaya ile Balık Lezzetleri Atölyesi” teması ile 13 Nisan’da Atelier Real Food restorant’da canlı fasıl müziği eşliğinde bir akşam yemeğine ev sahipliği yapacak.
The Ritz-Carlton, Istanbul’un Executive Şef, Selami Güleryüz’ün bu geceye özel hazırladığı tadım menüsüne serpme mezeler, karidesli kabak çiçeği dolması ve ana yemek olarak ızgara mercan eşlik ederken üstad Mehmet Başkaya ise, anason sohbetleri ile geceye renk katacak.
Masaya Serpme Mezeler Gavurdağ Kaşık Salatası Kekikli Biberli Beyaz Peynir Zeytinyağlı Lakerda Ahtapot Salatası Midye Pilaki Beyaz Bostan Patlıcan Salatası Deniz Börülcesi
***
Karidesli Kabak Çiçeği Dolması - Fırınlanmış Kapya Biber Sos ile
***
Izgara Mercan Kuşkonmaz Mini Kabak Fasulye Mini Havuç Izgara Mini Patates Turmerikli Tereyağ Limon Sos ile
***
Bademli Çıtır Kek Eşliğinde Espresso & Kavunlu Sorbe
*** Çay ve Kahve Seçenekleri
- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Organizatör firma, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.