Mehtap Tekne Turu (İftar)

Tarihler: 09 Haziran 2017 Cuma ~ 09 Haziran 2017 Cuma 09 Haziran 2017 19:45

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 195.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2017 ~ Haz 9, 2017
Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilen Mehtap Tekne Turu etkinliğinde yerinizi alın.

"Şehir eşsiz suretini kıpırkıpır yakamozların gümüş pırıltıları ve ayın ışıltılı harelerine döndüğünde, zaman İstanbul'a bakmak, İstanbul'u dinlemek ve İstanbul'u arşınlamak zamanıdır... "  

Saçlarında 7 tepe, göğsünde masmavi bir hazine, kollarında iki yakanın sayısız güzelliği, hikâyesinde ise Diyojen'den Süleyman'a, Katarina'dan Hürrem'e sayısız hükmedenin imzasını taşıyan bir şehre, mehtabın romantik pırıltılarından daha çok ne yakışabilirdi ki...  
Bizi içine çeken modern zaman tuzaklarına düşüp, çoğu kez fark edemediğimiz bu efsanevi güzellik için bir es vererek romantik bir nostaljiye kendinizi bırakmaya ve İstanbul'u "gerçekten" yaşamaya var mısınız? Gökyüzü ve mavi enginliğin birleştiği noktada, Bizans'ın kudretli imparatorluk maceraları gözünüzde canlanacak, cihan hükümdarı Osmanlı'nın saray ve köşklerinden gelen kandil ışıklarının yüzünüzü aydınlattığını hissedeceksiniz.  

Şehrin koynunda, Boğaziçi'nde ay ışıkları yolculuğumuzu bir yakadan diğerine taşırken, tüm tarihi ve masalları ile üzerinde yaşadığımız toprakların tınısını belki de ilk kez tüm notaları ile hissedeceksiniz. 

Şehrin sizi ağırlayacağı, mehtapla dolup taşan yollarında paylaşacağı onlarca heyecan, anlatacağı sayısız mum kokulu hikâye var. Ve bu çok özel dinletiyi kaçırmak istemezsiniz.

Buluşma Yeri ve Saati: Eminönü Otobüs Durakları Arkası, Haliç Motor İskelesi. Saat: 19:45 


Güzergah: Boğaziçi'nin Avrupa kıyıları üzerinden, Yeniköy doğru seyrimizi gerçekleştiriyoruz. Anadolu yakası Beykoz kıyılarını izleyerek Üsküdar İskelesi ve ardından Kabataş iskelesine ulaşıyoruz.

- Bilet alanların 444 54 18 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT