Menajerinizi Seçmeden Önce

Tarihler: 18 Nisan 2021 Pazar ~ 18 Nisan 2021 Pazar 18 Nisan 2021 16:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Atölye - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2021 ~ Nis 18, 2021
Velhan Çantay ile Menajerinizi Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken 50 Şey workshop'u, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle...

"Oyuncu olmak istiyorsunuz, bu konuda yetenekli olduğunuza inanıyorsunuz ve eğitim almak için elinizden geleni yaptınız. Peki, başarının sırrı sadece yetenekli olmak ya da eğitim almaktan mı geçiyor?

Oyuncu olmak istediğiniz sektörü ne kadar tanıyorsunuz ? 

Sinema filmleri, televizyon dizileri ve digital medyada bu kadar çok proje varken, siz bu projelere nasıl ulaşacaksınız? Tabii ki sizi temsil edicek doğru menajeri bularak! 

Sektörde iyi iletişim kurarak,sizi temsil edecek doğru menajeri bulmanın ipuçlarını “Bilmeniz Gereken 50 şey”başlığında birlikte çalışacağız."

- Atölyenin 2 saat sürmesi planlanmaktadır.- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Belirtilen atölye başlangıç saatinden 10 dakika öncesinde giriş yapılması gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve katılıma dair bilgiler aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT