Kırmızı etin yapısını, satın alınırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceğiniz bir workshop sizleri bekliyor.
"Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemlidir; yemeğe uygun et seçimi, yemeğin başarılı olmasındaki temel unsurların başında gelir.
Bu etkinlikte; kırmızı etin yapısını, satın alınırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceksiniz."
Kuzu kol tandır, fırınlanmış sebzeler ve jus ile (demo) Izgara dana bonfile, cafe de paris sos ve trüflü maydanozlu patates kızartması ile Izgara kuzu but şiş, ev yapımı lavaş ekmeği ve sumaklı maydanozlu soğan ile
19.00-22.30
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.