Menünün Vazgeçilmezi: Kırmızı Et, İntema Yaşam Akademi'de!
Kırmızı et sofraların vazgeçilmezi. Bu atölyede en iyi kırmızı et pişirme tekniklerini, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklamak için püf noktaları ve kırmızı etin yanına eşlik edecek lezzetleri öğreneceksin.
Kuzu kol rulo, domatesli siyez bulguru ile (demo) Dana Pirzola, bergama tulumlu patlıcan püresi, sote kuşkonmaz ile Kuzu bonfile, kibrit patates, domates marmeladı ile
19:00 – 22:30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.