Mesafe Sözlüğü: Dikiş Atölyesi

Tarihler: 25 Şubat 2021 Perşembe ~ 25 Şubat 2021 Perşembe 25 Şubat 2021 18:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Katılım - Tam 45.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2021 ~ Şub 25, 2021
Güneş Terkol ile Dikiş Atölyesi, Pera Müzesi Öğrenme Programları kapsamında sizlerle...

"Duygularımızla, düşüncelerimizle, benliğimizle mesafemiz ölçülebilir mi? Kendimize mesafemiz ne kadar? Kristal Berraklığı sergisindeki sanatçılardan Güneş Terkol eşliğinde içinde bulunduğumuz pandeminin etkisi altında hafıza, gerçeklik ve hayal algısında yaşadığımız geçirgenlikleri yansıtabilen kendine özgü bir mesafe sözlüğü oluşturacağız. Mesafe üzerine kurguların çoğaltılıp yorumlandığı ve kumaşlara işlendiği bir atölye çalışmasında mesafeyi çok yoğun yaşadığımız bu dönemde ürettiğimiz kelimelerden yola çıkarak motifler oluşturacak ve kumaş parçalarından renkli yamalar dikeceğiz."

Malzemeler
Kağıt
Kalem
Renkli kumaş parçaları
Kumaş boyası
Makas
İplik ve iğneler (dikiş makinası zorunlu değil)

Yaş Grubu: 18 yaş ve üzeri herkes
Kontenjan: 25 kişi
Süre: 90 dakika

Etkinlik sonunda katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.

Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır.Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Güneş Terkol Hakkında
Güneş Terkol (d.1981, Ankara) 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Ardından 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 2018 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nde pedagojik formasyonunu tamamladı. Yakın çevresinden ilham alan sanatçı, topladığı malzemeleri ve hikayeleri diktiği kumaşları, videoları, desenleri ve müzikal kompozisyonlarında kullanıyor. Terkol aynı zamanda Ha Za Vu Zu sanatçı topluluğunun ve GuGuOu müzik grubunun üyesi. Yakın tarihli kişisel sergileri arasında Bir İkili, Krank Art Gallery (2020), Orada Değildi ve Duyduklarına İnanamadı, Galeri Nev Ankara (2019); Evim Kalbimdir, Krank Art Gallery, İstanbul (2017); Holografik Kayıt, NON Galeri (2014); Dreams on the River [Nehirdeki Rüyalar], Organhause, Chongqing, Çin (2011) bulunuyor. Yapıtlarının yer aldığı karma sergiler arasında Protext!, Centro Pecci, İtalya, (2020), 16. İstanbul Bienali (2019), The Mahalla Festival, Malta (2018); Art Night, Londra (2017); Flâneuses, Fransız Kültür Merkezi, İstanbul (2017); Intercerteza Viva, 32. São Paulo Bienali (2016); Passion, Joy, Fury , MAXXI, Roma (2016); 10. Gwangju Bienali, Güney Kore (2014); Better Homes, Sculpture Center, New York (2013) sayılabilir. 

SEANSLAR
21 Ocak Perşembe 19:00-20:30
25 Şubat Perşembe 19:00-20:30

- Atölyeye bilet satın alırken, çevrimiçi atölyeye katılıma dair gerekli bilgilerin size iletilebilmesi için Biletix üyeliği ile giriş yapmanız ve güncel e-mail ile cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT