Meslek Edinmek Artık Zor Değil; MC Akademi Meslek Edindirme Eğitimleri İle Güzellik Sektöründeki Yolunuzu Belirleyin

Tarihler: 08 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 08 Eylül 2011 Perşembe

Yer: Mc Akademi

Adres: Halaskargazi Caddesi Yasan Office Center No:101 Kat: 1-2-3-5 Osmanbey Şişli / İstanbul Osmanbey İstanbul

Telefon: 0212 247 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2011 ~ Eyl 8, 2011

Güzellik sektöründe çalışmak isteyenlere akademik kadrosuyla meslek edindirme eğitimleri veren MC Akademi yeni dönem (Eylül) kayıtlarına başladı. Kuaförlük, berberlik, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj, klasik masaj ve cilt bakımı eğitimlerinden herhangi birine kayıt yaptıran kursiyerlere, seçeceği diğer bir branşın eğitimi ücretsiz verilecek.

Deneyimli kadrosu ile güzellik sektöründe yer almak isteyenleri meslek sahibi yapmayı amaç edinen MC Akademi’de; kuaförlük, berberlik, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj, klasik masaj ve cilt bakımı eğitimleri veriliyor. Eylül kayıtlarına başladıklarını belirten MC Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç; “Akademimizde eğitim almak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuyoruz. Öncelikle erken kayıt yaptıranlara %25 indirim uygulamaktayız.

Bunun yanı sıra bir branş için kayıt yaptıran öğrencimize farklı bir alanda da eğitim alabilmesi için ikinci branşı biz armağan ediyoruz. Öğrenmede sınırın ve yaşın olmadığını düşünüyoruz, bu nedenle de öğrencilerimize kendilerini geliştirmeleri için yardımcı olmaya çalışmaktayız. Ayrıca olabildiğince düşük tutmaya çalıştığımız kurs ücretlerimize vade farkı koymadan 12 taksit de yapıyoruz.” diyor.

İş-Kur Kaynaklı Öğrencilere 15 TL Cep Harçlığı

MC Akademi, İş-Kur’la gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında kuaförlük, güzellik uzmanlığı, manikür, makyaj ve masaj branşlarında ücretsiz meslek edindirme eğitimleri vermeye de devam ediyor. İş-Kur ile yaptıkları işbirliği sonucunda daha çok kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Koç; “Meslek edindirme eğitimlerimize İş-Kur tarafından gönderilen öğrencilerde katılıyor. Onları ücretsiz kurs programımıza alıyoruz.

Ayrıca bu öğrencilere İş-Kur tarafından günde 15 TL cep harçlığı da veriliyor. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin tamamına istihdam olanağı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra mezunlarımıza yurt içi ve yurt dışında çalışma, ayrıca işyeri açmak isteyenlere de faizsiz KOSGEB kredileri ve hibeleri için ücretsiz proje danışmanlığı gibi imkânlar da sunmaktayız.” dedi.

2007 yılından bu yana verdiği eğitimlerle binlerce kişiye güzellik sektöründe istihdam sağlayan MC Akademi, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim sertifikası da veriyor. Dünyanın her yerinde geçerliliğe sahip sertifika ile mezunlar kendi salonlarını açma imkânına da sahip olabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT