Metin Reyna ile Duygularımızın Sesi

Tarihler: 15 Ekim 2018 Pazartesi ~ 15 Ekim 2018 Pazartesi 15 Ekim 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 150.00 TL, Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2018 ~ Eki 15, 2018
Metin Reyna ile 4 haftalık “Yürekli Diyaloglar" serisi Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek. Serinin ilk etkinliği olan Metin Reyna ile Duygularımızın Sesi: Hissediyorum Öyleyse Varım’a bekliyoruz!

"Aramızdaki mesafelere, sevgi niyeti taşıyan sözcüklerimiz ve iletişim tarzımızla yakınlık getirebiliriz. Suçlamadan, yargılamadan, en önemlisi 'Kim Haklı!’ derdine düşmeden, özümüzde var olan bağ kurma ve şefkat temelli yeni bir yaşam dilini öğrenmeye ne dersin??

Kendi isteğimizle bizi gönülden bağ kurmaya yönelten, içimizde canlanan his ve ihtiyaçlarımızı yürekten ifade edebilmemizi sağlayan yeni iletişim dili ve yolunu keşfetmeniz için Metin Reyna ile Yürekli Diyaloglar serisine bekliyoruz.

Metin Reyna
Reyna’nın, ulusal ve uluslararası avukatlık ile başlayan kariyer yolculuğu, Türkiye’nin sayılı Holdinglerinde C – seviyesi üst düzey yöneticilik, hissedar aile üyelerine danışmanlık ve şirketlerin yaşadıkları çatışmaların ve krizlerin önlenerek yönetilebilmesi alanlarında devam etmiştir.

Edindiği tüm tecrübeleri, 2010 yılından bu yana kurucusu olduğu Reyna Consultancy üzerinden, eğitim, seminer, danışmanlık, atölye çalışmaları, hikaye anlatıcılık ve mentorluk gibi farklı kanallardan, bireylere ve şirketlere aktarmaya devam etmektedir.

Türkiye Kurumsal Yönetim  Derneği (“TKYD”) ile de çalışmalar yapmış olan Reyna, özellikle aile şirketlerinin kurumsallaşma süreçleri, kurumsal yönetim ve bu alanlardan ortaya çıkabilen uyuşmazlıkların çözümüne ilişkin ticari ve kurumsal arabuluculuk hizmetleri de vermektedir. Kurumsal yönetim ve iyi yönetişim ilkelerinin aile şirketlerine yayılması konusunda Dünya Bankası ve IFC ile de ortak çalışmalar yapmıştır. 

Reyna, uygulamalarını akademik yönde de paylaşmış ve Koç Üniversitesi İşletme Fakültesinde bir dönem misafir eğitmen olarak MBA öğrencilerine, “Kurumsal Çatışmaların Çözümleri ve Diyalog Yetkinliği” isimli dersi vermiştir. 
Türkiye’nin ilk resmi arabulucularından olan Reyna, ticari dünyanın uyuşmazlıklarını kazan – kazan yöntemiyle çözmesine vesile olarak, ekonomik değer yaratan bu uygulamayı şirket yöneticilerine de aktarmaktadır. 

Bireysel ve kurumsal yaptığı çalışmalarla, her türden iletişim kopukluğu ve çatışmaların çözümüne yönelik uyanıklık, kendini bilmek ve bilinçli farkındalık yaratabilmeye niyet eden Reyna, bir çok farklı yol, yöntem ve sistemik yaklaşımlar kullanmaktadır. İletişim dili ve bilincimize odaklanan “Şiddetsiz İletişim – Bir Yaşam Dili™ ” bunlardan sadece bir tanesidir.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile 19:30 - 21:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Öğrenci bileti alan katılımcıların, etkinlik girişinde öğrenci kartını ibraz etmeleri gerekmektedir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT