Metin Reyna ile Yürekli Diyaloglar

Tarihler: 18 Ocak 2019 Cuma ~ 18 Ocak 2019 Cuma 18 Ocak 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 100.00 TL, Öğrenci 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2019 ~ Oca 18, 2019
Metin Reyna ile Yürekli Diyaloglar Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

"Aramızdaki mesafelere, sevgi niyeti taşıyan sözcüklerimiz ve iletişim tarzımızla yakınlık getirebiliriz. Suçlamadan, yargılamadan, en önemlisi 'Kim Haklı!’ derdine düşmeden, özümüzde var olan bağ kurma ve şefkat temelli yeni bir yaşam dilini öğrenmeye ne dersin? Kendi isteğimizle bizi gönülden bağ kurmaya yönelten, içimizde canlanan his ve ihtiyaçlarımızı yürekten ifade edebilmemizi sağlayan yeni iletişim dili ve yolunu keşfetmeniz için Metin Reyna ile Yürekli Diyaloglar serisinin ilk adımına dahil olmak istiyorsan seni de aramızda görmek istiyoruz!”

Yürekli Diyaloglar Serisi’nin ilk adımı;

Metin Reyna tarafından tasarlanan ve uygulanan “Yürekli Diyaloglar" serisinin ilk adımı Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek. Serinin ilk etkinliği olan Metin Reyna ile Duygularımızın Sesi: Hissediyorum Öyleyse Varım’a herkesi bekliyoruz!

Metin Reyna Reyna’nın, ulusal ve uluslararası avukatlık ile başlayan kariyer yolculuğu, Türkiye’nin sayılı Holdinglerinde C – seviyesi üst düzey yöneticilik, hissedar aile üyelerine danışmanlık ve şirketlerin yaşadıkları çatışmaların ve krizlerin önlenerek yönetilebilmesi alanlarında devam etmiştir. 

Edindiği tüm tecrübeleri, 2010 yılından bu yana kurucusu olduğu Reyna Danışmanlık üzerinden, eğitim, seminer, danışmanlık, atölye çalışmaları, hikaye anlatıcılık ve mentorluk gibi farklı kanallardan, bireylere ve şirketlere aktarmaya devam etmektedir. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (“TKYD”) ile de çalışmalar yapmış olan Reyna, özellikle aile şirketlerinin kurumsallaşma süreçleri, kurumsal yönetim ve bu alanlardan ortaya çıkabilen uyuşmazlıkların çözümüne ilişkin ticari ve kurumsal arabuluculuk hizmetleri de vermektedir. Kurumsal Yönetim konusunda bir süre Dünya Bankası ve IFC ile de ortak çalışmalar yapmıştır. Reyna, uygulamalarını akademik yönde de paylaşmış ve Koç Üniversitesi İşletme Fakültesinde bir dönem misafir eğitmen olarak MBA öğrencilerine, “Kurumsal Çatışmaların Çözümleri ve Diyalog Yetkinliği” isimli dersi vermiştir. 

Türkiye’nin ilk resmi arabulucularından olan Reyna, ticari dünyanın uyuşmazlıklarını dinle - anla - kazan – kazandır yöntemiyle çözmesine vesile olarak, ekonomik değer yaratan bu uygulamayı şirket yöneticilerine de aktarmaktadır. Bireysel ve kurumsal yaptığı çalışmalarla, her türden iletişim/diyalog kopukluğu ve çatışmaların çözümüne yönelik uyanıklık, kendini bilmek ve bilinçli farkındalık yaratabilmeyi hedefleyen Reyna, bir çok farklı yol, yöntem ve sistemik yaklaşımı eklektik olarak kullanmaktadır. İletişim dili ve bilincimize odaklanan Marshall Rosenberg’in “Şiddetsiz İletişim – Bir Yaşam Dili™” bunlardan sadece bir tanesidir.”

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT