MetroCity Çocuklarının Yeni Yıl Telaşı Başlasın!

Tarihler: 13 Aralık 2014 Cumartesi ~ 28 Aralık 2014 Pazar

Yer: MetroCity Alışveriş Merkezi -1. Kat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2014 ~ Ara 28, 2014

MetroCity AVM Çocuk Etkinlikleri, 6-28 Aralık tarihleri arasında, yeni yıl temalı atölyelerle minikleri 2015’e hazırlayacak. Her Cumartesi- Pazar AVM’yi ziyaret eden minikleri ücretsiz olarak ağırlayacak olan etkinlik alanı, eğlence ile sanatın iç içe geçtiği muhteşem manzaralara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

MetroCity AVM’nin çocuk ziyaretçilerin alışveriş merkezi içinde hoşça vakit geçirmeleri için özveriyle hazırladığı ve geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana kesintisiz devam eden etkinlikler, 2014’ün son günlerini adeta şenliğe çevirecek. Etkinlikler, çocukların yeni yıla yüksek motivasyonla girmelerini sağlayacak pek çok aktivite içeriyor.

28 Aralık’a kadar her hafta sonu 3-6 yaş grubundaki çocuklar Yeni Yıl Temalı Mozaik ve Kolaj-Resim atölyelerine diledikleri ölçüde katılabilecekler. 7-14 yaş grubu ise 3D Yeni Yıl Kartları Yapımı, Noel Ağacı Süsleme, Hediye Kutusu Tasarımı, Noel Baba ve Noel Çocuklar Kuklaları, Yeni Yıl Balosu Maskeleri, Eskimo Bebekler, Takvim Etkinliği gibi birbirinden farklı seçeneklerle akranlarıyla beraber üretme fırsatı yakalayacaklar.

MetroCity Alışveriş Merkezi -1. Katta sabit bir alanda yürütülen Çocuk Etkinlikleri, farklı katlardaki yüz boyama etkinliği ile de pekiştiriliyor. Atölyelere katılım öncesi ya da sonrası uzmanlar tarafından cilt dokusuna zarar vermeyecek malzemelerle uygulanan yüz boyama etkinliği ve sürprizlerle dolu tüm aktiviteler, yeni yıl çocuklarını canlandırıcı etkisiyle çok konuşulacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT