Mevsiminde Taze Taze Le Cordon Bleu

Tarihler: 09 Eylül 2017 Cumartesi ~ 09 Eylül 2017 Cumartesi 09 Eylül 2017 16:00

Yer: İntema Yaşam Akademi

Ücret: 1. Kategori - 300.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2017 ~ Eyl 9, 2017
İntema Yaşam’daki mevsiminde meyvelerle taze ve lezzet dolu bir tatlı hazırlamak için tasarlanan bu atölye çalışmasında; yazdan sonbahara geçiş meyvelerinden incir ile hazırlanan çok özel bir tarifi Le Cordon Bleu şefleri sizlerle paylaşıyor olacak.

Bu eğitimde; deneyimli Le Cordon Bleu Pastacılık Şeflerimiz’den; Bademli Tart, Çarkıfelek Tüil, Nane Kreması yapım tekniklerini görerek, bu özel tatlıyı mevsim meyveleri ile dekore etmeyi öğreneceksiniz. Bu pratik ve gösterişli tatlı ile davet sofralarınıza farklı bir dokunuş sağlayacaksınız. 



Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT