
Mezeler Workshop
Tarihler: 14 Ocak 2024 Pazar ~ 14 Ocak 2024 Pazar 14 Ocak 2024 11:00
Yer: Cooking Class Academy
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe
Adres: Cooking Class Academy Ataşehir İstanbul
Yorumlar:
Zeytinyağı ilk olarak Giritliler tarafından üretilmiştir. Zeytinyağını üreten Giritliler, ilk zeytinyağlı mezeyi de üretmişlerdir. Dilerseniz davetlerinizde, dilerseniz günlük yaşantınızda severek tüketeceğiniz ve sofralarınızdan eksik olmasını istemeyeceğiniz mezeleri sizlere getirdik. Meze Atölyemizin işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
Girit ezmesi yapımı ve teknikleri, Köz patlıcan sicilyano yapımı ve teknikleri, Ermeni usulü bombay pilaki yapımı ve teknikleri, Atom yapımı ve teknikleri, Ege karması yapımı ve teknikleri, İleri seviye pişirme teknikleri, Sunum teknikleri.
Etkinlik Kuralları:
Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır. Her bilet 1 (bir) kişiliktir. Atölye mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda 1 (bir) kişi çalışacak şekilde planlanmıştır. Atölyeler tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir. Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz. Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
