Michael Kass - Breath Work

Tarihler: 15 Eylül 2017 Cuma ~ 15 Eylül 2017 Cuma 15 Eylül 2017 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2017 ~ Eyl 15, 2017
Michael Kass - Breath Work, 15 Eylül'de Joint Idea Kanyon'da!

Girişimciler için Nefes Çalışması

Katılımcılar basit ve etkili bir meditasyon çalışması ile stres düzeylerinde azalma hissederken birbirleri ile daha açık bir farkındalık ve niyetle bağlantıya geçeceklerdir. Tek bir seans sonrasında bile katılımcılar genel hallerinde iyileşme, içsel derin bir bağlantı ve kendilerinden daha büyük bir gerçeğin parçası oldukları bir farkındalık tecrübe etmektedirler. Çalışma için hiçbir ön çalışma yapmanız gerekmemektedir.   

Michael Kass Bio
Los Angeles’ta yaşayan Michael Kass konuşmacı, koç ve ödüllü bir hikâye anlatıcısıdır. 18 yılı aşkın süredir teknoloji, sosyal hizmetler, sağlık, sanat ve eğitim dallarında yer alan firmalar ve ekipleri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Koç olarak bireylerin işerine duydukları tutkunun derinliklerine doğru yolculuklarına eşlik ederken, gelişimlerini sekteye uğratan inançlarını ve içsel gerilim yaratan ana konulara eğilmektedir. Kurumlarla olan çalışmalarında kullanmakta olduğu hikâye anlatımı, içsel sohbet ve derin dinleme araçları ile kültürel değişimi destekleyici ve gelişen bir topluluk olarak harekete geçmelerine vesile olan bir çalışma olarak gerçekleştirmektedir.  

Michael’ın nefes, mindfulness ve hikaye çalışmaları 100 Years, Unique CAMP, The House of Beautiful Business, The Nomadic School of Wonder, The Wellbeing Project, the Center for Nonprofit Management, NationBuilder, Kaiser Permanente, CreatorUp!, Swipe Out Hunger, the Jewish Federation of Los Angeles’da ve birçok sivil toplum kuruluşları ve teknoloji firmalarında değişime ön ayak olmuştur. Hikâye anlatımları I Love a Good Story, StoryWorthy, ve TabooTales as well as The Moth gibi podcast yayınlarda yer almıştır. Aynı zamanda hikâye anlatımı gösterisi olan, Ceremony, Amerika’da tur olarak düzenlenmiş, LA Weekly Pick of the Week, Best of Fringe at the San Francisco Fringe Festival ve Outstanding Solo Performance at the San Diego Fringe Festival’inde yayınlanmıştır. 

Rice University ve Northwestern University mezunu olan Michael, uluslararası koçluk belgesini International Coach Federation’dan almış, Rites of Passage Vision Quest  ile Medicine Wheel eğitimini tamamlamıştır. Michael aynı zamanda Creative Visions Foundation’da danışmanlık yapmakta ve Breath Center’ın yönetim kurulunda yer almaktadır.

* Session will be in English.
* Etkinlik İngilizce olarak gerçekleşecektir.

- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.- Mekan kapasitesi 100 kişi ile sınırlıdır.- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması halinde, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT