Mindfulness Temelli Kişisel Dönüşüm

Tarihler: 22 Eylül 2018 Cumartesi ~ 22 Eylül 2018 Cumartesi 22 Eylül 2018 09:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: Eğitim Ücreti (2 Gün) - 2400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2018 ~ Eyl 22, 2018
Burcu Yapar ile Mindfulness Temelli Kişisel Dönüşüm Programı, 22-23 Eylül tarihlerinde Joint Idea Kanyon’da!

"Hız ve karmaşanın hakim olduğu günümüz dünyasında, şehir yaşamının hayatlarımıza yüklediği stresi doğru şekilde yönetebilmek, kendimize ve sevdiklerimize zaman ayırabilmek, zorlu durum ve koşullarda soğuk kanlılığımızı koruyarak, tepkilerimizi kontrol edebilmek hepimizin ortak isteği. Hayatımıza yeni bir bakış getirebilecek, kendimizi değiştirmek zorunda olmadan, mevcut halimizde içimizdeki en iyi versiyonu ortaya çıkaracak bir deneyim yaşamaya ne dersiniz?

Mindfulness, anın içinde gerçekleşen deneyimimizle mevcut olarak, düşüncelerimiz, duygularımız ve hislerimizle, farkındalık halinde kalabilmektir. İnsanoğlunun 2500 yıllık tecrübesinden gelen, ve nörobilim alanında uzun yıllardır önemli araştırmalara konu Mindfulness sinir sistemi üzerindeki düzenleyici etkisi ve insan beyni üzerinde sebep olduğu olumlu değişimler sayesinde yaşam kalitemizi arttırmaktadır. 

Mindfulness Temelli Kişisel Dönüşüm Programı, bir haftasonunu kapsayan eğitim içeriği ve sonrasında katılımcıların eğitimle sınırlı kalmayıp, bunu hayatlarının bir parçası haline getirebilmelerine imkan veren AN® Aplikasyonu üzerinden her gün takip edecekleri 10 Haftalık Mindfulness Programı ve süreç içerisinde kişilerin deneyimlerini desteklemek için program süresince iki haftada bir gerçekleşecek olan toplamda 5 adet süpervizyon toplantılarını kapsamaktadır. 

Ayrıca programın başında ve sonunda online bir platform üzerinden katılımcıların dolduracağı değerlendirme çalışması ile stres, esnek dayanıklılık, mindfulness, empati, stresli durumlarda gösterilen gelişim ve iş performansı seviyeleri ölçümlenerek 10 haftalık süreçte ortaya çıkan gelişimi gözlemlemek mümkündür.

Mindfulness uygulamalarını bir yaşam deneyimine dönüştüren bu programla, 10 haftalık süre bitiminde katılımcılar kendi mindfulness pratiklerini uygulayabilir hale gelirler. Sürekli yapma halinde (doing) olduğumuz kaotik yaşamlarımızda, çevremizdeki şartlar değişmeden, bizim çevremizle ilişkimizin olumlu yönde değişmesi ve yapma halinden olma haline (being) geçişi destekleyen 10 haftalık program içeriği temel Mindfulness uygulama metotlarını içermektedir. 

Etkinlik için günü kayıtlar sabah 09:00’da başlamaktadır. Etkinlik 09:30’da başlayacaktır."

Burcu Yapar
"İstanbul doğumlu Burcu Yapar Üç , Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu AIESEC’te ulusal ve uluslararası pek çok rolde yer almıştır.University of Antwerp MBA programından Onur derecesi ile mezun olmuştur. Bankacılık sektöründe global bankalarda, Finansal Kurumlar alanında çalışmıştır.
Kurumsal hayattan aldığı tecrübeler, ve kişisel pratiği ve hayat tarzı olan Mindfulness’ın Türkiye’de kurumsal kültürün bir parçası olması vizyonu, ve dijitalleşen dünyada gerçek insan temasının en önemli ihtiyaç olması sebebiyle 2017 yılında Mindful Mind danışmanlık şirketini kurmuştur.

Steve Hoskinson tarafından geliştirilen Organic Intelligence ekolünden gelmektedir, Human Empowerement and Resiliency Training öğrencisidir. Bilimsel temelini 3 yıl süren bu eğitimden almaktadır, sinir bilimleri ve kompleks sistemler üzerine çalışmaktadır. David Cornwell’in kurucusu olduğu Breathing Mind ekolünde zen geleneğine yakın Mindfulness çalışmaktadır.Mindfulness, Burcu için bir varoluş halidir, sadece meditasyon yastığı üzerinde pratik yaparak değil, hayatın her anında mindful olabilmek, çabasızlığın içerisinde çabayı araştırmaktadır.Bu araştırmanın bir ömür süreceğini bilen Burcu’nun hayattaki mottosu‘Dünyada görmek istediğin değişimin kendisi SEN ol (Gandhi)’.

Mindful Mind
2017 yılında kurulan Mindful Mind Türkiye’nin Mindfulness temelli Kurumsal Dönüşüm Programları sunan ilk danışmanlık şirketidir.  
Dijital dönüşüm çağında, en temel değerin insan olduğuna inanıyoruz. İnsanı kurum kültürünün merkezine konumlandıran, liderlik anlayışında beşeri değerleri ön plana çıkaran kurumlara özel dizayn ettiğimiz Mindfulness temelli programlar ile kişilerin potansiyellerinin farkına vararak var olan en iyi versiyonlarını ortaya koymalarını destekliyoruz.

*Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile 22-23 Eylül tarihlerinde 09:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir."

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile 22-23 Eylül tarihlerinde 09:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT