Mirgün Cabas ile Cazibe

Tarihler: 10 Aralık 2018 Pazartesi ~ 10 Aralık 2018 Pazartesi 10 Aralık 2018 20:00

Yer: DOTKanyonda

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Bağımsız Alan 206/A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 2514545

E Posta: info@go-dot.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2018 ~ Ara 10, 2018
Mirgün Cabas ile Cazibe, 10 Aralık'ta DOD Kanyon'da...

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

Cazibe (İngilizce Charm), şarkı ya da sihir anlamına gelen Latince “carmen” sözcüğünden türetilmiştir. Cazibeyi sıklıkla bizi büyüsü altına alan bir müzik parçasıyla ilişkilendiririz. Ortaçağda sözcük tam da bu sihir içeren anlamıyla kullanılırdı. Cazibeli kişi diğerlerini etkilemek ya da kontrol etmek amacıyla “büyü yapan” biriydi. Sonraları ise, sözcük ikinci anlamını kazandı: memnun ederek ve keyif vererek insanları kazanma sanatı; sosyal ilişkilerde zarafet becerisi.

Bu daha derin anlamından hareketle cazibe, yalnızca çevremize komplimanlar saçmak ya da espri yapma anlarını kollamak demek de değil.

Esas itibariyle insanları cazip kılanın özgünlük, dürüstlük, kendini sakınmamak gibi kritik kavramlarla yakın ilişkisi var.
Bu etkinlikte felsefe, sanat ve tarihten derslerin ve örneklerin izini sürerek cazibenin bileşenlerini ve psikolojik dinamiklerini mercek altına alıyoruz. İş yaşamından hayatın diğer alanlarına bu geliştirilebilir sosyal beceriyi kendimiz için nasıl daha da ulaşılabilir kılacağımızı keşfediyoruz.

Profesyonel Atölyeler Hakkında

Profesyonel Atölyelerimiz; girişimciler, psikologlar, fikir önderleri ve CEO’ların uzmanlıklarını bir araya getirerek ve The School of Life’ın duygusal zekayı ve olgunluğu (emotional intelligence) geliştirmeye odaklanmış özgün uzmanlığından yararlanarak sizi, bugünün iş yerinde başarılı ve mutlu olmak için gereken araçlar ve stratejilerle donatır.

Takvimde yer alan Profesyonel Atölyelerimize katılabilir; ayrıca bu atölyeleri içeren ve The School of Life’ın organizasyonlarda bireylerin ve ekiplerin gelişimi için tasarladığı Öğrenme ve Gelişim Müfredatını inceleyebilirsiniz. Kurumunuzun gelişim hedeflerine ve ihtiyaçlarına uygun öğrenme yolculuklarını birlikte tasarlayabiliriz.

Atölye Lideri
Mirgün Cabas gazeteciliğe 1992 yılında Milliyet Gazetesi Ankara Bürosunda başladı. 1998 yılından itibaren 15 yıl boyunca NTV’de haber ve tartışma programları sundu, haber merkezinde yöneticilik yaptı. Bilgi Üniversitesi Televizyon Bölümünde Siyaset Haberciliği dersi verdi. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. GQ dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. 2015 yılında Her Şey programını CNNTürk’te hazırlayıp sundu. “Biz buraya nereden geldik?” sorusuna cevap aradığı, 2001: Eski Türkiye’nin Son Yılı başlıklı çok satan kitabı 2017’de Can Yayınları’ndan çıktı.

The School of Life Istanbul
The School of Life, yalnız çocuklukta değil yaşam boyu büyümeye inanan ve hayat için iyi fikirler sunan global bir kültür girişimidir. Buradaki dersler ve sıra dışı etkinlikler hayatı beklenmedik yeni bakış açılarıyla görmeye ve yeni sorulara kapı açmaya yardımcı olur.

- Etkinlik 20:00 - 22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT