Mirgün Cabas - Tehlikeli Sohbetler

Tarihler: 04 Aralık 2019 Çarşamba ~ 04 Aralık 2019 Çarşamba 04 Aralık 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 522 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2019 ~ Ara 4, 2019
Mirgün Cabas ile Tehlikeli Sohbetler: Yeni Yıl Kararları

Başlangıç fikri hep iyidir; yeni ve ucu açık olan her şey gibi yeni bir yıl da umut, ihtimaller, heyecanlar barındırır.

Yeni bir yılın, yeni ihtimallerin, yeni bir hayat şansının bizim için ne anlama geldiği konusuna bizzat kafa yormamız gerekir. Aksi taktirde bize ait olmayan klişe kararların kurbanı olmak kaçınılmaz. 

Bu rutini kırmanın belki tek yolu doğru ve iyi sorular sormaktır. Bu sorular benzer, hatta çoğu zaman ortak olsa da her birimizin cevapları, ihtimalleri, doyum noktaları farklı. Klişe bir biçimde aşk, yeni bir iş ya da zengin olmayı istemenin elbette bir sakıncası yok; ama düşünün, herkes biraz daha para ister, halbuki "daha özgüvenli biri olsanız bu yıl hayatınızda neyi değiştirirdiniz?" sorusunun cevabı sadece size ve hayatınıza aittir. Üstelik bu yanıtı bulmak hikayenizdeki pek çok düğümü çözebilir.

TSOL'da 2019'un son ve belki en can alıcı Tehlikeli Sohbetler'ine hazırlanıyoruz. Umutları, heyecanları, ihtimalleri ile yepyeni bir yılı ve o yılda nasıl bir biz olmak istediğimizi, arzularımızı, geride bırakmaya can attıklarımızı, imrendiklerimizi keşfediyoruz.İlham verici bir tanışma ve sohbet formuna tasarlanan Tehlikeli Sohbetler: Yeni Yıl Kararları'nı Mirgün Cabas modere ediyor; bizler birbirimizin itiraf ve deneyimlerinden aldığımız kışkırtıcı güçle kendi arzularımızı, kararlarımızı, kurtulmak istediklerimizi, motivasyonlarımızı, yenilgilerimizin getirdiği bilgeliği paylaşıyoruz.

TEHLİKELİ SOHBETLER'DE NE YAPIYORUZ?

Şehrin orta yerinde, bir grup pek de tanımadığımız ama bizimle benzer rutinleri paylaşan insanla bir araya geliyoruz. Mirgün Cabas’ın soruları eşliğinde, küçük gruplara ayrılıp derin, heyecan verici, daha önce benzerini muhtemelen deneyimlemediğimiz bir sohbete dalıyoruz, başımızdan geçenleri, halının altına süpürdüklerimizi ilk kez o akşam, orada tanıdığımız kimselerle paylaşıyoruz. Başkalarının deneyimlerini duymanın, bir tek biz değilmişiz hissinin verdiği rahatlık ve kışkırtıcı keyif de cabası.

Mirgün Cabas ile Tehlikeli Sohbetler: Yeni Yıl Kararları, 4 Aralık, Çarşamba saat 19.30’da Joint Idea Kanyon’da.

- Etkinlik 19:30 - 22:30 saatleri arasıda gerçekleşecektir.- Adres: Levent Kanyon, Teras Kat, Büyükdere Cad. No: 185 Şişli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT