Mövenpick Hotel Istanbul’da 23 Nisan Çocuk Partisi

Mövenpick Hotel Istanbul’da 23 Nisan Çocuk Partisi

Tarihler: 23 Nisan 2016 Cumartesi ~ 23 Nisan 2016 Cumartesi 11.00 – 14.00

Yer: Mövenpick Hotel Istanbul

Ücret: 98 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2016 ~ Nis 23, 2016

Mövenpick Hotel Istanbul, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 5 - 10 yaş arası çocuklar için çikolata yapımı kursu ve Paint & Wear T-Shirt boyama etkinliği eşliğinde rengarenk bir kutlama programı hazırladı.

23 Nisan 2016, Cumartesi günü düzenlenecek olan parti, saat 11.00’de çikolata yapımı kursu ile başlayacak. İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından uygulamalı olarak verilecek kursta beyaz ve siyah çikolata yapımı öğretilecek. Kendi elleriyle hazırladıkları nefis çikolataların tadına baktıktan sonra minik katılımcılara, birer çikolata ustası olduklarına dair sertifikaları ve önlükleri hediye edilecek.

Çikolata kursunun hemen ardından Paint & Wear T-Shirt boyama aktivitesi gerçekleştirilecek ve minikler, su bazlı yıkanabilir özel boyalar kullanarak kendi zevklerine göre T-Shirt’lerini tasarlayacaklar.

İtalyan usulü pizza, makarna ve meyve suyu ikramının da yapılacağı etkinliğe katılım ücreti çocuklar için kişi başı KDV dahil 98 TL, yanlarındaki ebeveynleri için ise kişi başı KDV dahil 25 TL’dir. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirerek farklı bir ortamda eğlenceli bir gün geçirecekleri 11.00 – 14.00 saatleri arasındaki 23 Nisan Çocuk Partisi’ne kayıt yaptırmak için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

www.movenpick.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT