Mövenpick Hotel Istanbul’dan Leziz Yeni Yıl Kursları

Tarihler: 17 Aralık 2011 Cumartesi ~ 24 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Mövenpick Hotel Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2011 ~ Ara 24, 2011

Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılda sevdiklerini kendi elleriyle hazırladıkları sürprizlerle şımartmak isteyen büyükler için çikolata ve minikler için kurabiye kursu düzenliyor.

Yılbaşı çikolataları yapımı kursu.

Dünyanın en baştan çıkarıcı lezzeti olan çikolatanın yapım sırlarını 17 Aralık 2011, Cumartesi günü, 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Yılbaşı çikolata kursunda keşfedebilir, yeni yılda dostlarınıza kendi hazırladığınız çikolataları ikram edebilirsiniz. Çikolata eritme, saklama ve işleme gibi tekniklerin de uygulamalı olarak gösterileceği kursun ardından katılımcılar enfes çikolataların tadına bakacaklar ve sertifikaları ile birlikte önlükleri hediye edilecek. Yetişkinler için yılbaşı çikolataları yapımı kursu kişi başı KDV dahil 95 TL’dir.

Kurabiye kursunda küçük şefler iş başında.

24 Aralık 2011, Cumartesi günü 15.00-17.00 saatlerinde 7-14 yaş arası çocuklar için özel olarak düzenlenecek olan kursta minikler, lezzetli bir deneyim yaşayarak yılbaşına özgü farklı şekillerde kurabiyeler hazırlamayı öğrenecekler. Kurs bitiminde kendi yaptıkları nefis kurabiyelerin tadımından sonra miniklere, sertifikaları ve özel olarak dizayn edilmiş önlükleri hediye edilecek. Çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirerek eğlenceli bir gün geçireceği yılbaşı kurabiyeleri kursu kişi başı KDV dahil 95 TL’dir.

Kayıt için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT