Ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık ve pastacılık öğrencileri, işletme sahipleri, mutfak personelleri ve tabii ki ekşi mayalı ekmek tutkunları için tasarlanan bu özel eğitim MSA’da sizi bekliyor.
“%100 Ekşi Maya”dan çıktığınızda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu eğitimde, ekşi maya ve nohut mayasının oluşturulması, mayalama ve katlama teknikleri, maya çeşitlerinin arasındaki farklar gibi ekşi mayaya dair her şeyi öğreneceksiniz. Öğrenmekle kalmayıp yoğurma ve pişirme tekniklerini deneyimleyecek, böylece pratiğinizi de geliştireceksiniz. Sadece ekşi maya kullanarak yapılan ekmek çeşitlerinin yanı sıra; bagel, köy ekmeği ve francala gibi birçok ekmeği de ekşi mayayla nasıl yapabileceğinizi göreceksiniz. Ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık ve pastacılık öğrencileri, işletme sahipleri, mutfak personelleri ve tabii ki ekşi mayalı ekmek tutkunları için tasarlanan bu özel eğitim MSA’da sizi bekliyor."
1. Gün
Francala
Alman çiftçi ekmeği
Rustik ekmek
2 Ağustos Cuma, 10.00-16.00
2. Gün
%100 tam buğday ekmeği
Nohut mayalı ekmek
Danimarka çavdar ekmeği
3 Ağustos Cumartesi, 10.00-16.00
3. Gün
Pide
Sokak Simidi
Bagel
4 Ağustos Pazar, 10.00-16.00
* Eğitim 8 kişiliktir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
* Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
2-3-4 Ağustos, 10.00-16.00
- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.