MSA-Mutfakta 8 Hafta

Tarihler: 08 Ekim 2018 Pazartesi ~ 08 Ekim 2018 Pazartesi 08 Ekim 2018 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 1950.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2018 ~ Eki 8, 2018
Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Programı sizleri bekliyor.

Bıçak. Makarna. Sos. Çorba. Risotto. Et. Balık. Tavuk. Patates. Pilav. Noodle. Mutfağa dair duyduğunuz, gördüğünüz, tattığınız her şey, yoğun istek üzerine “Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program” eğitiminde. Normalde 8 hafta süren bu eğitimi, 2 hafta boyunca haftada 4 güne çıkartıp hızlandırıyoruz ve temel mutfak tekniklerini kapsamlı bir şekilde öğrenir öğrenmez kendi evinizin şefi olarak mutfağınıza geri dönmenizi sağlıyoruz. 

8 Ekim-18 Ekim, Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe, 10.00-14.00

1. Gün - Bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, mutfak set-up ve hazırlıkları
• Minestrone çorbası
• Patates risotto
• Fırında tavuk

8 Ekim Pazartesi, 10.00-14.00

2. Gün -  Ana ve türev soslar ve çorbalar, hazırlama ve kullanma metotları
• Tavuk suyu (Demo)
• Kahverengi et suyu (Demo)
• Mayonez (Demo)
• Bechamel sos
• Veloute sos (Demo)
• Fransız soğan çorbası
• Rosto Domates Çorbası

9 Ekim Salı, 10.00-14.00

3. Gün- Et çeşitleri ve yapıları, pişirme teknikleri ve püf noktaları
Bonfile ayıklama ve temizleme teknikleri (Demo)
• T-Bone steak (Demo)
• Roastbeef (Demo)
• Kestane mantarlı ve kremalı bonfile
• Kuzu karski, patates püresi, demi glace sos, sote mantar

10 Ekim Çarşamba, 10.00-14.00

4. Gün - Tüm detaylarıyla tavuk pişirme yöntemleri
Çıtır tavuk kanatları, ev yapımı acılı barbekü sos
• Germolata marineli tavuk but, chili garlic sos ile
• Parmesan kaplı tavuk göğüs, beurre blanc sos
• Röşti patates

11 Ekim Perşembe, 10.00-14.00

5. Gün - Pilavlar ve Pirinç Çeşitleri, Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları
• Özbek pilavı
• Yaban mantarlı risotto
• Firik pilavı
• Kurutulmuş meyveli basmati pilavı

15 Ekim Pazartesi, 10.00-14.00

6. Gün-Uzak Doğu Wok Yemekleri, Pad Thai ve Noodle Pişirme Teknikleri
• Pad thai
• Dana etli Singapur noodle
• Yeşil körili tavuk, yasemin pilavı ile
• Sıcak udon noodle salata

16 Ekim Salı, 10.00-14.00

7. Gün -Deniz Ürünleri Seçme, Temizleme ve Pişirme Teknikleri
• Ahtapot (Demo)
• Düz balıkların ayıklanması (Levrek)
• Yassı balıkların ayıklanması (Dil balığı)
• Istakoz thermidor (Demo)
• Akdeniz usulü levrek
• Dil balığı tempura, tatlı chili sos

17 Ekim Çarşamba, 10.00-14.00

8. Gün- Taze Makarna Hamuru Hazırlama ve Makarna Sosları
• Taze makarna hamuru yapımı
• Pesto soslu fettuccine
• Köz patlıcan dolgulu ravioli ve domates sos
• Bolognese soslu lazanya

18 Ekim Perşembe, 10.00-14.00

Eğitim 14 kişiliktir.
Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
•Eğitimde kullanılacak şef bıçağı ve soyma bıçağı katılımcılara hediye edilecektir.

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Biletler tek kişiliktir.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT