MSA-Tatilin Okulu Pastacılık

Tarihler: 02 Eylül 2019 Pazartesi ~ 02 Eylül 2019 Pazartesi 02 Eylül 2019 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 1200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2019 ~ Eyl 2, 2019
Tatilin Okulu Pastacılık workshop'u, MSA mutfağında sizlerle...

Tatlılık seviyesinin çok yüksek olduğu bir eğitimle karşınızdayız. Evinizin en tatlı mutfak meraklılarını, lezzetli ve bir o kadar da tatlı pastalarla “Tatilin Okulu Pastacılık”ta buluşturuyoruz. Çocuklarınız bu eğitimden sonra kurabiyeden çikolataya hatta kendi doğum günü pastalarının yapımına kadar pastacılığa dair her şeyi öğrenecek, eve geleceğin pasta şefi olarak dönecek.

Çocuklarınızın pastacılık yeteneklerini keşfedeceği bu eğitimi kaçırmayın.

2-6 Eylül Pazartesi –Cuma, 10.00-15.00

1. Gün: Kurabiyeler
Krema dolgulu kakaolu sandviç kurabiye
Yer fıstıklı chocolate chips cookie
Cheddar biscuits
Ayçekirdekli toz parmesanlı kurabiye

Farklı tekniklerle kurabiye hamuru hazırlama ve pişirmeyi öğrenecekler.Ayrıca frosting yapımı ile ilgili de bilgi sahibi olacaklar.

2 Eylül Pazartesi, 10.00-15.00

2. Gün: Kekler

Yoğun çikolatalı ve vişneli kek
San Sebastian Cheesecake
Red velvet cupcake, beyaz çikolatalı ganaj ile
Farkı tür kek hamuru hazırlama, pişirme ve süsleme tekniklerini öğrenecekler. 

3 Eylül Salı, 10.00-15.00

3. Gün: Doğum Günü Pastası

Gökkuşağı şekerlemeli pandispanya
Vanilyalı pastacı kreması, renkli drajeler ile
Buttercream renklendirme ve sıvama (Sarı)
Renkli makaronlar ve renkli bezeler ile süsleme
Pandispanya yapımı ve pişirme teknikleri, pastacı kreması ve buttercream yapım tekniği ve bu kremaların birbirinden farkını ayrıca pasta kapatma, sıvama ve süsleme tekniklerini öğrenecekler.

4 Eylül Çarşamba, 10.00-15.00

4. Gün: Mayalı Hamurlar
Çikolata kremalı açma
Bagel
Brioche, tereyağı ve reçel ile

Maya nedir ve türleri nelerdir, birbirlerinden farkı nedir gibi soruların cevabını bulacaklar. Mayalı hamurları işleme ve pişirme tekniklerini öğrenecekler.

5 Eylül Perşembe, 10.00-15.00

5. Gün: Çikolata-Dondurma
Çilek ganajlı bitter trüf çikolata 
Crunch çikolata
Tuzlu karamelli dondurma (Demo)
Çikolata ile dondurma külahı süsleme

Çikolata temperleme ve işleme tekniklerini, dondurma yapmanın inceliklerini, ganaj yapımı, külah süsleme ve dondurma servisini öğrenecekler.

6 Eylül Cuma, 10.00-15.00

*9-14 yaş aralığının dışındaki kişiler mutfaklara alınmayacaktır.
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
*Tüm katılımcılara önlük ve ders içerikleri ile ilgili kitapçık verilmektedir.
*Eğitimlerin sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.
*Derslerin telafisi yoktur, yerinize bir başkası katılamaz.
*Eğitim boyunca her gün yiyecek-içecek ikramı olacaktır. 

- Etkinlik sadece belirtilen yaş aralığındaki katılımcılar içindir.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT