MSA- Tatilin Okulu Pastacılık

Etkinlik Atölye Kurs MSA- Tatilin Okulu Pastacılık

Tarihler: 20 Temmuz 2020 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2020 Pazartesi 20 Temmuz 2020 11:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2020 ~ Tem 20, 2020
Evinizin en tatlı mutfak meraklılarını, lezzetli ve bir o kadar da tatlı pastalarla “Tatilin Okulu Pastacılık”ta buluşturuyoruz.

Tatlılık seviyesinin çok yüksek olduğu bir eğitimle karşınızdayız. Çocuklarınız bu eğitimden sonra kurabiyeden çikolataya hatta kendi doğum günü pastalarının yapımına kadar pastacılığa dair her şeyi öğrenecek, eve geleceğin pasta şefi olarak dönecek. Çocuklarınızın pastacılık yeteneklerini keşfedeceği bu eğitimi kaçırmayın.

20-24 Temmuz, Pazartesi – Cuma, 10.00-15.00

1. Gün: Kurabiyeler

Krema dolgulu kakaolu sandviç kurabiye
Yer fıstıklı chocolate chips cookie
Cheddar biscuits
Ayçekirdekli toz parmesanlı kurabiye

Farklı tekniklerle kurabiye hamuru hazırlama ve pişirmeyi öğrenecekler. Ayrıca frosting yapımı ile ilgili de bilgi sahibi olacaklar.

20 Temmuz Pazartesi, 10.00-15.00

2. Gün: Kekler
Yoğun çikolatalı ve vişneli kek
Yanık cheesecake
Red velvet cupcake, beyaz çikolatalı ganaj ile

Farkı tür kek hamuru hazırlama, pişirme ve süsleme tekniklerini öğrenecekler. 

21 Temmuz Salı, 10.00-15.00

3. Gün: Doğum Günü Pastası
Gökkuşağı şekerlemeli pandispanya
Vanilyalı pastacı kreması, renkli drajeler ile
Buttercream renklendirme ve sıvama (Sarı)
Renkli makaronlar ve renkli bezeler ile süsleme

Pandispanya yapımı ve pişirme teknikleri, pastacı kreması ve buttercream yapım tekniği ve bu kremaların birbirinden farkını ayrıca pasta kapatma, sıvama ve süsleme tekniklerini öğrenecekler.

22 Temmuz Çarşamba, 10.00-15.00

4. Gün: Mayalı Hamurlar
Çikolata kremalı açma
Bagel
Brioche, tereyağı ve reçel ile

Maya nedir ve türleri nelerdir, birbirlerinden farkı nedir gibi soruların cevabını bulacaklar. Mayalı hamurları işleme ve pişirme tekniklerini öğrenecekler.

23 Temmuz Perşembe, 10.00-15.00

5. Gün: Çikolata - Dondurma
Çilek ganajlı bitter trüf çikolata 
Crunch çikolata
Tuzlu karamelli dondurma (Demo)
Çikolata ile dondurma külahı süsleme

Çikolata temperleme ve işleme tekniklerini, dondurma yapmanın inceliklerini, ganaj yapımı, külah süsleme ve dondurma servisini öğrenecekler.

24 Temmuz Cuma, 10.00-15.00

* 9-14 yaş aralığının dışındaki kişiler mutfaklara alınmayacaktır.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
* Derslerin telafisi yoktur, yerinize bir başkası katılamaz.
* Eğitim boyunca her gün yiyecek-içecek ikramı olacaktır.

- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılacaktır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT