Müjdat Ataman

Tarihler: 28 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 28 Ağustos 2019 Çarşamba 28 Ağustos 2019 19:30

Yer: Mastercamp Eğitim Platformu

Ücret: - 85.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2019 ~ Ağu 28, 2019
Müjdat Ataman - Yaşamdaki Çatışmalar için Doğaçlamanın Gücü atölyesi 28 Ağustos'ta Mastercamp Eğitim Platformu'nda gerçekleşecek.

"Doğaçlama" bir yönüyle strateji geliştirme sanatıdır. Yaşamdaki rollerimiz karşılığında farklı ve karşıt roller buluyor (işveren-çalışan, karı-koca, öğretmen-öğrenci, kadın-erkek vb) kendi rollerimizi yaşam içinde bir başka rolle çatışırken buluyoruz. Dualite ise heyecanı besliyor ve bizi yaşama daha çok bağlıyor. İlişkilerdeki çatışmalarda kazanmaktan ve kaybetmekten daha önemlisi, çatışmayı uzlaşıya çevirebilmek ve çatışmalardan farklı öğrenmelerle çıkmaktır. Bu öğrenme deneyimi için çatışma anlarını yaşamın pratiği gibi birer doğaçlama pratiği olarak görebiliriz.. 

Müjdat Ataman ile yapacağımız “Yaşamdaki Çatışmalar İçin Doğaçlamanın Gücü” workshop’ında doğaçlama ilkelerini tanıyacak ve bu ilkeler ışığında çatışma yürüterek çıkarımlar yapmayı deneyimleyeceğiz. Sizler de yaşamdaki çatışmalardan canım sıkılmasın ve yaşamı bir satranç oyunu olarak görüp hamlemi iyi yapayım diye düşünüyorsanız gelin doğaçlamanın gücünü birlikte keşfedelim.

Müjdat Ataman
Hacettepe Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Ataman, Türkçe Öğretmenliği yan alanı ile, yüksek lisans eğitimini de Ankara Üniversitesinde Yaratıcı Drama alanında tamamlamıştır. Bilkent Üniversitesi Hazırlık Okulunda (BLIS) ve Özel İzmir SEV okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştır. İstanbul’da Tarabya İngiliz Okulları İlkokul Müdürlüğü ve Çağdaş Drama Derneği İzmir Şubesinin kuruluşunu ve başkanlığını yürütmüştür. Forum Tiyatro, sınıfta yaratıcılık, çocuk yazını, alternatif eğitim konularında çalışmaktadır. Eğitim kurumları, sanat akademileri, dernekler ya da çeşitli kuruluşların gereksinimlerine dönük konulu atölyeler yürütmektedir. Eğitimpedia yazarıdır. PEGEM Akademi tarafından yayımlanan “Yaratıcı Yazma için Yaratıcı Drama”, “Yaratıcı Türkçe Dersleri” ve “Eğitim Gerçeğimiz” kitaplarının yazarıdır. Koza Yayınlarından çıkan 4. Sınıf Türkçe kitabı yazarlarındandır. Türkçe Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar, Yaratıcı Yazma, Sınıfta Yaratıcılık, Yaratıcı Dramanın Yöntem olarak kullanılması konularında bildiriler sunmakta ve seminerler vermektedir. 2016 yılından itibaren de Fide Okullarında Müdür olarak görev yapmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT