Mumuk Oyuncakçıda

Tarihler: 07 Nisan 2012 Cumartesi ~ 07 Nisan 2012 Cumartesi 15:15 - 16:15

Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Caddesi No: 161-161A 34433, Beyoğlu, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 7, 2012 ~ Nis 7, 2012

Yaratıcı Drama ile Okuma Atölyesi
“Sevgi ile Yapılmış Oyuncaklar”
Mumuk Oyuncakçıda

Yöneten: Çiğdem Odabaşı
Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi, saat: 15.15-16.15

Mumuk küçük bir kız. Önce doğduğu günden biraz büyüyene kadar fotoğraflarından tanıyoruz onu. Sonra Mumuk, harflerin gizini keşfediyor, okumaya, yazmaya, resimler yapmaya başlıyor. Sonra bir gün de oyuncakçı dükkânında karşılaşıyoruz onunla. En çok kendi elleriyle diktiği bebeği seven Mumuk diğer oyuncaklarla birlikte bir gece geçirince onların birçok derdine ortak oluyor.

Fransa’da yaşayan dünyaca ünlü çizerimiz Selçuk Demirel’in kaleminden, Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Mumuk Oyuncakçıda kitabının yaratıcı drama ile okuma atölyesinde çocuklar, Mumuk’un renkli yaşamında küçük ama hayal gücünde çok büyük bir gezintiye çıkacak.

Bu atölyeyle çocuklar grup çalışmalarında aktif rol oynarken, çubuktan kuklalarla eğlenceli dakikalar geçirecek. Yaratıcı drama eğitmeni Çiğdem Odabaşı’yla “Sevgi ile Yapılmış Oyuncaklar” adlı okuma atölyemize 6-8 yaş aralığındaki tüm çocuklar davetlidir.

Etkinliğimiz 6-8 yaş arası 24 çocuk ile sınırlıdır.

Lütfen rezervasyon yapınız. 0212 252 47 00/503

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

süper.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT