Mutfağa İlk Adım Aşçılık

Tarihler: 15 Ocak 2020 Çarşamba ~ 15 Ocak 2020 Çarşamba 15 Ocak 2020 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 2000.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2020 ~ Oca 15, 2020
Yemek tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanan Mutfağa İlk Adım eğitimine katılabilir hem aşçılık hem de pasta ve ekmekçilik alanında teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

"Konusunda uzman profesyonel eğitmen şefler tarafından hazırlanan program kapsamında temel kesim teknikleri, pişirme teknikleri, kümes hayvanları, dana, kuzu, balık ve deniz ürünleri, baklagiller ve tahıllar, pilavlar ve mezeler yer almaktadır.

Program 4 hafta boyunca her pazartesi ve çarşamba günü 19:00-23:00 saatleri arasında profesyonel mutfakta gerçekleşecektir.

" 1. Ders/ Temel Kesim Teknikleri:
Brunoise – Julienne – Chiffonade
Pişirme Teknikleri: Kuru Pişirme – Sote/Stir-fry – Izgara/Broil – Fırın/Roasting Kızartma – Islak Pişirme – Tıkırdatma – Poşeleme – Buharda Pişirme – Kombinasyon Pişirme – Yahni – Braising
Reçeteler
- Minestrone
- Patates püresi
- Izgara tavuk
- Ispanak sos
- Sebze suyu

2. Ders/ Tavuklar: Tavuk Açma Teknikleri – Tavuk Suyu – Tavuk Pişirme Teknikleri
Reçeteler
- Pollo picatta milanese
- Tavuk schnitzel
- Hardallı patates
- Tavuk suyu
- BBQ soslu tavuk kanatları 

3. Ders/ Kırmızı Etler: Bonfile Açma ve Pişirme – Mühürleme ve Basting  Kaburga – Braising – Antrikot
Reçeteler
- Pepper steak
- Cafe de Paris soslu antrikot
- Balkabaklı bademli iç pilav
- Dana kaburga yahni (Demo)

4. Ders/ Kuzu: Kuzu But Açma ve Pişirme – Kuzu Pirzola
Reçeteler
- Kuzu Navarin
- Kuzu persillade
- Kaplama
- Kuzu tandır (Demo)

5. Ders/ Balık
Reçeteler
- Sote levrek, chimichurri ile
- Chimichurri sos(Demo)
- Paella 
- Kimyon tohumlu havuç püresi
- Deniz börülceli mor salata

6. Ders/ Makarnalar
Reçeteler
- Domates soslu spaghetti
- Taze makarna hamuru
- Fettucini Alfredo
- Labne dolgulu adaçaylı angelotti

7. Ders/ Pilav Çeşitleri
Reçeteler
- Parmesan Rissotto
- Zerdeçallı Basmati Pilavı
- Nohutlu Firik Pilavı
- Meyhane pilavı

8.Ders/ Mezeler
Reçeteler
- Girit ezme (Demo)
- Tahinli patlıcanlı yoğurt
- Fava
- Barbunya pilaki
- Muhammara

19:00-23:00

- İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 8-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Kahve eğitim ve workshopları, pratik kullanımlı 8 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı USLA barista sınıfında gerçekleşmektedir..- Kahve eğitimlerimiz, SCA (Specialty Coffee Association) eğitmenlik ve sertifikalandırma yetkisi olan Ömer Aydın tarafından verilmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.- USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu hizmet bedellerini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT