Mutfağa İlk Adım Pastacılık ve Ekme

Tarihler: 16 Eylül 2021 Perşembe ~ 16 Eylül 2021 Perşembe 16 Eylül 2021 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 2400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2021 ~ Eyl 16, 2021
Yemek tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanan mutfağa ilk adım pastacılık ve ekmekçilik eğitimine katılabilir pasta ve ekmekçilik alanında teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Program 4 hafta boyunca her Salı ve Perşembe günü saat 19:00 - 23:00 arasında profesyonel mutfakta gerçekleşecektir. Katılımcı sayısı minimum 5maksimum 10 kişi olup, her katılımcı kendi istasyonunda tek kişi olarak çalışacaktır. Katılımcılara USLA aşçı önlüğü ve ders kitapçığı verilecektir.  Tüm katılımcılar, program sonunda USLA katılım sertifikası alacaktır.

Her istasyonda bir kişi çalışmaktadır.
Biletler tek kişiliktir.
Mutfağa İlk Adım programları tam donanımlı profesyonel mutfaklarda gerçekleşmektedir.
Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.
USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu hizmet bedellerini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Mutfağa İlk Adım programlarında sıcak ve soğuk içecek ikramı yapılmaktadır.
Katılımcı sayısı minimum 5 maksimum 10 kişidir.

Neler Öğreneceksiniz?
1.Ders : Kurabiyeler (Limonlu ve Damla çikolatalı Sable, Grissini, Speculoos)
2.Ders : Kekler (Brownie, Zeytinli ve Kuru Domatesli Muffin, Portakal Dolgulu Cupcake Çikolatalı Ganaj Süsleme İle) 3.Ders : Cheesecakeler (Elmalı Crumble Cheesecake, Vişne Soslu New York Style Cheesecake, Çikolatalı Marble Cheesecake no bake) 4.Ders : Türk Tatlıları ı (Portakallı Şekerpare, Antep Fıstıklı Mini Kadayıf Tatlısı, Süt Helvası, Keşkül)
5.Ders : Pastalar (Çilekli Frasier Pasta, Çikolatalı ve Muzlu Naked Cake)
6.Ders : Ekmekler (Brioche, Epi, Pretzel) 7.Ders : Macaron (Çikolatalı ve Portakallı Macaron, Hindistan Cevizli Makaron) 8.Ders : Çikolatalar (Çilekli Kalıp Çikolata, Yerfıstıklı ve Karamelli Bar Çikolata)

19:00-23:00

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Biletino Etkinlikleri Çocuk Oyunları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT