Mutfak Atölyeleri, 2017’nin Son Haftalarına Lezzet Katıyor

Mutfak Atölyeleri, 2017’nin Son Haftalarına Lezzet Katıyor

Tarihler: 20 Aralık 2017 Çarşamba ~ 27 Aralık 2017 Çarşamba 19:00 - 22:00

Yer: d.ream Akademi

Ücret: Tam 15.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2017 ~ Ara 27, 2017

d.ream Akademi, Bosch’un katkıları ile düzenlediği farklı içeriklere sahip eğitimlerle katılımcılara kendi mutfaklarında harikalar yaratma fırsatı sunmaya devam ediyor. Düzenlediği atölyelerde, farklı lezzetlerin yanı sıra pişirme sırlarını ve inceliklerini de meraklılarıyla paylaşan d.ream Akademi, Aralık ayında yılbaşında sevdiklerine özel yemekler pişirmek isteyenler için 2 farklı eğitim programı sunuyor.

Yılbaşı lezzetlerinden oluşan menülerin hazırlanacağı atölye programları zengin içerikleriyle fark yaratıyor. 20 Aralık tarihinde gerçekleşecek “Yeni Yıl Sofrası” atölye çalışmasında Trüflü Kestane Çorbası ile Confit Ördek But reçeteleri ve yapımı paylaşılacak. 27 Aralık tarihinde mutfak tutkunlarını buluşturacak olan “Yılın Son Partisi”nde ise katılımcılar; Caipiroska ve Tortilla Kulesi, Hafif Acılı Karnabahar Kreması Üzerinde Deniz Tarağı gibi lezzetleri hazırlayacaklar.

Dünya standartlarında eğitimleri ve yenilikçi yaklaşımı ile Türkiye’de yiyecek ve içecek sektörüne kaliteli eleman kazandıran d.ream Akademi; deneyimli kadrosu ile amatör mutfaklara da gusto katmaya devam ediyor. Eğlenceli vakit geçirirken yemek yapımına dair incelikleri de öğrenebileceğiniz d.ream Akademi’nin Aralık ayı amatör eğitimlerini kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT