Mutfakta 8 Hafta Devriâlem

Tarihler: 09 Şubat 2021 Salı ~ 09 Şubat 2021 Salı 09 Şubat 2021 18:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 2500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2021 ~ Şub 9, 2021
Mutfakta 8 Hafta Devriâlem etkinliği MSA'da gerçekleşecek.

Jules Verne’in 80 günde devriâlemini sizin için 8 haftaya indirdik. Haftada 1 gün olmak üzere toplam 8 hafta boyunca, , 8 farklı ülkenin mutfağına konuk olacağınız tek mutfak MSA’da. Yeniliğe açık yemek tutkunlarını beklediğimiz bu eğitimde pasaportları rafa kaldırın, elleri çalıştırmaya bakın.

9 Şubat- 30 Mart Salı, 19.00-23.00

1. Hafta: İspanya
Gazpacho
Tortilla de patata; patatesli İspanyol omlet
Deniz mahsullü paella
Yanık cheesecake

9 Şubat Salı, 19.00-23.00

2. Hafta: Fransa
Soup a l’oignon gratiné; gratine edilmiş soğan çorbası
Quiche lorraine
Boeuf bourguignon
Soufflé au chocolat

16 Şubat Salı, 19.00-23.00

3. Hafta: İtalya
Kurutulmuş domates, zeytin ve biberiyeli focaccia
Fritto misto; karışık deniz mahsülleri kızartması
3 mantarlı el yapımı fettuccine
Torta caprese

23 Şubat Salı, 19.00-23.00

4. Hafta: Türkiye
Muhammara, tarhana cipsi ile
Perde pilavı
Ağır ateşte sebzelerle pişmiş kuzu incik
Portakallı şekerpare, vanilyalı dondurma ile

2 Mart Salı, 19.00-23.00

5. Hafta: Meksika
Sebzeli ve cheddar peynirli nachos
Chili con carne, kızarmış taco kabukları ile
Guacamole ve salsa sos (Demo)
Tavuk etli fajitas, guacamole ve salsa sos ile
Chili Mexican mousse

9 Mart Salı, 19.00-23.00

6. Hafta: Hindistan
Garam masala yapımı (Demo)
Dal makhani; garam masala ve körili mercimek
Sarımsaklı naan ekmeği
Tavuk tandoori, elma chutney ile
Zencefil ve zerdeçallı basmati pilavı
Gajar ka halwa, havuç helvası

16 Mart Salı, 19.00-23.00

7. Hafta: Tayland
Tom kha gai
San choy bow; marul yaprağında istiridye sos, soya filizi, zencefilli karides ile
Kırmızı körili ördek; yasemin pilavı ile
Vanilyalı Hindistan cevizi sütü; tropik meyveler ile

23 Mart Salı, 19.00-23.00

8. Hafta: Çin
Acı ve ekşi Çin çorbası
Buharda pişmiş dana etli Çin mantısı, lime-soya sos ile
Tatlı ekşi soslu ananaslı tavuklu egg noodle
Kızarmış dondurma

30 Mart Salı, 19.00-23.00

*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.

- Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için HES kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.- Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılacaktır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Biletino Etkinlikleri Çocuk Oyunları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT