Müziğin Dokunduğu Yaşamlar

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 15 Aralık 2010 Çarşamba

Yer: Beykoz ve Güngören

Adres: Beykoz ve Güngören İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Ara 15, 2010

MÜZİĞİN DOKUNDUĞU YAŞAMLAR

“2010 Okullarda” projesi Müziğin Dokunduğu Yaşamlar “Açıklamalı Klasik Müzik Dinletileri” etkinliği ile Beykoz ve Güngören ilçelerinde 700 öğrenci ile buluşuyor.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Eğitim Yönetmenliği “2010 Okullarda” projesi kapsamında konservatuar öğrencileri ile Beykoz ve Güngören ilçesi öğrencileri bir araya geliyor. Konservatuar öğrencilerinin ilçe öğrencilerine senfoni orkestrasını oluşturan enstrümanları tanıtmasının hedeflendiği etkinlikte aynı zamanda her enstrüman ile bir de parça seslendirilecek. Etkinlikte öğrenciler tüm yaylı çalgılar, nefesli çalgılar, vurmalı çalgılar, piyano, arp ve gitar gibi enstrümanlarla tanışacaklar.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen iki dinleti ile 900 öğrenciye ulaşan ve klasik müziğin sevdirilmesinde önemli rol oynayan etkinlikler dizisinden sonra bu sene aynı konsept Beykoz ve Güngören’de uygulanacak. 700 öğrenciye ulaşılması beklenen etkinlikler 8 ve 15 Aralık’ta sırasıyla Beykoz Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi ve Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinliklere katılım ücretsiz olup 13:30 ve 14:20 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT