Nefes 101

Tarihler: 26 Şubat 2019 Salı ~ 26 Şubat 2019 Salı 26 Şubat 2019 19:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2019 ~ Şub 26, 2019

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Anıl Altaş Brug

Nefesimiz aynı parmak izimiz gibi, eşsiz ve tek.

Nefes akışınızı nasıl düzenleyeceğinizi ve iyileştireceğinizi öğrenerek fiziksel, zihinsel ve ruhsal sisteminizi aktive etmek ister misiniz? Hepimiz doğduğumuzdan itibaren nefes alıp veriyoruz ve bu konuda az çok bilgi sahibiyiz, ancak nefesimizle zihnimizi, bedenimizi ve hatta ruhumuzu  nasıl dengeleyeceğimiz ve strese karşı her an yanı başımızda olan nefesimizi nasıl kullanacağımıza dair net ve tutarlı bir bakış açısına sahip değiliz.

Nefes, bir ecza deposu gibi imdadımıza yetişiyor, tabi, ne zaman ve nasıl kullanacağımız farkındalığına erişirsek. Çocuk neşesi ve coşkusu ile oynayacağınız nefes ve farkındalık oyunları ile nefes farkındalığınızı güçlendirebilirsiniz.

Bu hafta, dijital uyarıcılardan eğilen başlarımızı kaldırma ve nefesimizle barışma zamanı! Nefes 101’de teknoloji, nörobilim ve nefes ilişkisini keşfedecek, nefes kalıbımıza göre karakter analizimizi öğreneceğiz. Doğumdan çocukluğa, çocukluktan ergenliğe, ergenlikten yetişkinliğe ve yetişkinlikten yaşlılığa olan hayat yolumuzda kullanacağımız etkili kadim nefes tekniklerini oyunlar ve nefesli masallarla deneyimleyeceğiz. Oyun dili, öğrenme ve uygulama aşamasında çok önemli. Ve, her oyunun, iyileştirici, doğal bir şifa gücü var.

Hayatınızda sağlık, huzur ve mutluluğu çoğaltacak, günümüzün gizli stress faktörü teknolojiden arınmanızı sağlayacak, zihninizin tozlarını alarak dikkat kapasitenizi yükseltecek ve iç organlarınıza detoks etkili şifalı bir masaj olacak bu atölyeyi kaçırmayın!

Anıl Altaş Brug Kimdir?

Anıl Altaş Brug, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Londra Üniversitesi’nde finans matematiği, bilgi teknolojileri ve uygulamaları alanında yüksek lisans yapmıştır. Marka iletişimi ve dijital pazarlama konularında yerel ve uluslararası internet girişimi projelerinde çalışmıştır. İş hayatında yaşadığı inişli çıkışlı deneyimler sonrası, dijital yaşam dengesini bulma yolunda Amerika, İngiltere, Almanya ve Türkiye’de aldığı akademik ve ezoterik eğitimlerle 2010 yılından itibaren paralel kariyeri olan Nefes Terapistliği, Meditasyon ve Farkındalık Koçluğu alanlarında kendini geliştirmiştir.

Kaliforniya Üniversitesi Bilinçli Farkındalık Araştırma Bölümü’nden (UCLA Mindfulness Awareness Research Center) Çocuklar, Nefes ve Farkındalık Çalışmaları kapsamında eğitimlerini tamamlamıştır. Dijital dikkat bozuculara karşı Nefes ve Farkındalık Oyunları’nın önemini anlatmış, Teknoloji Apnesi kavramını ortaya atmıştır. Uluslararası Nefes Derneği’nin Sosyal Sorumluluk Projesi ‘Okullarda Nefes’ kapsamında 40 ülkeden yüzlerce öğretmene gönüllü eğitimler vermiştir. Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde dijital yaşam dengesi ve Dijital Detoks konularında seminerler vermektedir.

Instagram Çağında yanlış dijital beslenmenin ve nefes farkındalığının yaşam dengesini korumadaki önemine dikkat çekmektedir.

Halen, Türkiye ve yurtdışında farklı kültürlerden çocuklar ve aileleriyle birlikte Nefes ve Farkındalık Oyunları oynamaya devam etmektedir. Eticaret: Satışta Tsunami Etkisi ve Benimle Nefes Al kitaplarının yazarıdır.  Uluslararası Nefes Derneği, Transformal Nefes Vakfı ve Uluslararası Meditasyon Eğitmenleri Derneği üyesidir. Almanya’nın Mainz şehrinde eşi ve oğluyla birlikte yaşamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT