Nur Üner ile Byron Katie’nin Çalışm

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Mayıs 2018 Salı 22 Mayıs 2018 19:30

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ May 22, 2018

Nur Üner ile Byron Katie’nin Çalışması

Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

www.humanart.info

Eğitmen: Nur Üner

Yaşamımızdaki mutsuzlukların tek nedeni olumsuz bir düşünceye inanmaktır. Bütün anlaşmazlıklar, huzursuzluklar, kavga ve mutsuzluklar olumsuz bir düşünceye inanarak ona tutunmamızdan ortaya çıkar. Olumsuz bir düşünceye inandığımız zaman mutsuzuz, aynı düşünceye inanmadığımız zaman mutluyuz. Bu kadar basit olabilir mi?  Bu kadar basit. Doğal halimiz mutlu, huzurlu, neşeli, coşkulu, bolluk içinde ve yaratıcı olmaktır. Bunlardan birinin veya bir kaçının eksikliğini duyuyorsak doğal halimizden uzakta yaşıyoruz ve bu nedenle rahatsızlık hissediyoruz demektir.

Bizi mutsuz eden, inanmakta olduğumuz olumsuz düşünceyi kendi arzumuzla bırakmamız olanaksızdır. Defalarca “Bir daha bunu düşünmeyeceğim” ya da “Bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim” diye karar versek de bu kararımızda duramayız. Kısa süre sonra aynı düşünce zihnimizde dolaşacak veya ilk fırsatta bir daha söylememeye kararlı olduğumuz sözcüğü tekrarlayacağız. Direndiğimiz her düşünce güçlenir, ancak bizi rahatsız eden düşünce ve inançları “Çalışma” yöntemi ile inceleyebilir ve o düşüncenin bizi bırakmış olduğunu fark edebiliriz. En zorlu, acı verici, kahredici düşüncenin dahi zihnimizden çıkması, diğer bir deyişle bizi bırakması birkaç dakikalık bir inceleme ile mümkün olacaktır. Burada bahsettiğimiz çalışma, “The Work of Byron Katie”, gayet sade sade ve aynı zamanda çok etkili bir zihin inceleme yöntemidir. Bu yöntemin daha ilk denemelerinizden itibaren ne derece etkili olduğunu farkedeceksiniz. Her çalışma sizi özgürlüğe bir adım daha yaklaştıracak.

Çalışma, olumsuz düşünceniz hakkında dört soru ve bu soruların cevaplanması ile bunu takiben sizi rahatsız eden düşüncenin tersine çevrilmesinden oluşmaktadır. Bu yöntem bir olumlu düşünme, olumlama veya kendini aksine ikna etme yöntemi değildir. Kendi gerçeğimizle karşılaşma çalışmasıdır. Her yaştan, her eğitim seviyesinden, her inanç grubundan kişinin kendi kendine rahatlıkla uygulayacağı bu yöntem ile yaşanan hayatlar daha mutlu, içinde yaşanılan ortam daha huzurlu, ilişkiler daha uyumlu olacaktır.

Atölye Süresi: 2 saat 30 dakika

Nur Üner Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan ve bir süre psikoloji alanında çalıştıktan sonra Londra’da Chelsea Sanat Okulu’nda İç Mimarlık eğitimi alan Nur Üner, Londra’da ENT Developments LTD adlı şirketi kurdu ve 1982-1993 yılları arasında Londra’da yaşamaya devam etti. Türkiye’ye döndükten sonra ev tekstiline odaklı Felko A.Ş.’yi kurdu. Bu zaman süresince iş hayatına paralel olarak kişisel gelişim alanında çeşitli disiplinlerde eğitimler almaya devam ederek içsel yolculuğunu ve kendisi üzerindeki çalışmalarını sürdürdü.

Bu çalışmalar arasında dünyada milyonlarca insanın hayatını değiştiren Byron Katie ile yollarının kesişmesi ile Almanya ve Amerika’da Katie’nin okullarında ve birçok seminerinde eğitimler aldı, Byron Katie ile çalıştı ve The Work eğitmeni olmaya hak kazandı.  Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Deepak Chopra başta olmak üzere birçok spiritüel liderin önerdiği The Work- Çalışma’nın sertifikalı eğitmeni olan Nur Üner ayrıca uluslararası The Work Enstitüsü’nün denetim kurulunun 3 üyesinden biridir.

 

- Etkinlik Zorlu PSM - Sky Lounge mekanında gerçekleşecektir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT