Öğretmenler İçin Koçluk Becerileri

Tarihler: 24 Mart 2018 Cumartesi ~ 24 Mart 2018 Cumartesi 24 Mart 2018 10:00

Yer: İz Koçluk

Ücret: 1. Kategori - 392.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2018 ~ Mar 24, 2018
Öğretmenler İçin Koçluk Becerileri eğitimi İz Koçluk'ta gerçekleşecek.

“Her öğrencinin bir öğretmen koça ihtiyacı var“

Koçluk, öğrenme ve yaşam becerilerini geliştirmek için yeni bir yaklaşım. Gençleri hayata kısa sürede hazırlamak için en elverişli yöntem olan koçluk, artık öğretmenlerin yeni tercihi. “Öğretmenler İçin Koçluk Becerileri”ni bu nedenle düzenliyoruz. 
Eğitim programımızda, öğretmenlerin mesleki yaşamlarında koçluk becerilerini kullanma yöntemlerini aktarıyor, deneyimsel öğrenmeyle öğretmenlerimizin yeterliliğini ve güvenini arttırmayı amaçlıyoruz. 

Eğitimde neler var?
- Koçluk nedir? Ne kazandırır?
- Mentorluk nedir? Ne kazandırır?
- İz Koçluk modeli
- Koçluk ilkeleri
- Koçluk zihniyeti
- Öğrenme aşamaları
- Koçluk sürecini yönetmek
- Derin dinlemek
- Güçlü soru sormak
- Sorumluluk yaratmak
- Sezgiyi kullanmak
- Cesaretlendirmek
- Geribildirim vermek

Katılımcılarımız kimler?
Mesleğine yeni beceriler katmak isteyen anaokulu  öğretmenleri, ilkokul öğretmenleri, branş öğretmenleri, okul müdürleri ve eğitim profesyonelleri.

Sertifikalı eğitim
Eğitim programımızı  tamamlayan katılımcılar, Uluslararası  Koçluk   Federasyonu  (ICF) onaylı  20.5 saat CCE  “Öğretmenler İçin Koçluk  Becerileri”  sertifikasını  almaya hak  kazanıyor.

Eğitmen
Elgiz Henden; Profesyonel Koç PCC, CPC, CLC Msc

Eğitmen hakkında
1968 yılında doğan Elgiz Henden, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi‘nden mezun oldu, 1992 yılında aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü‘nde yüksek  lisansını  tamamladı. Henden, 5700 saatin üzerinde koçluk deneyimine ve Professional Certified Coach PCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach akreditasyonlarına sahip bulunuyor. Henden özellikle  gençlerin meslek seçiminde, performans arttırmasında, iş hayatına yeni  başlayan bireylerin koçluk ihtiyaçlarının karşılanmasında ve Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite nedeniyle iş yaşamında zorluk  çeken bireylerle çalışıyor. “Başarabilirim Çünkü…” adlı kitabın yazarı olan Henden, koçluk  çalışmalarında pozitif psikoloji, pozitif eğitim ve bilişsel davranışçı koçluk yaklaşımlarını kullanıyor. “Kendine güvenen gençler ve onları özgür bırakan anne babaların olduğu bir dünya” yaratmak isteyen Henden, bu  amacına hizmet etmek için bireylere koçluk yaparken, anne babaları ve gençleri güçlendirmek için atölye ve seminer çalışmaları da yapıyor.

- 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.- Satın alınan bilet 24-25 Mart tarihlerinde geçerlidir.- İz Koçluk eğitim tarihlerini ve yerini değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT