Olmayınca Olmuyor mu?

Tarihler: 14 Kasım 2018 Çarşamba ~ 14 Kasım 2018 Çarşamba 14 Kasım 2018 19:30

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2018 ~ Kas 14, 2018
Olmayınca Olmuyor mu?, Joint Idea Arnavutköy'de sizlerle...

"Gerçekleştirilmemiş bir potansiyelden daha büyük bir yük yoktur.

Bilimsel araştırmalar, iş hayatımızda başarıya, özel hayatımızda mutluluğa giden yolda zihin yapıımızın etkisinin büyük olduğunu kanıtlıyor.

Arzuladıklarımıza ulaşmak için yürürken, yoldan başımızı kaldırarak manzaraya bakmak, zor dediklerimizi yeniden değerlendirme fırsatı verir bizlere. 

Böylece gelişen zihin yapımız "Zor" olarak tanımladığımız her şeye ve bizi durdurmaya çalışan iç sesimize rağmen yepyeni ihtimaller yaratır.
Limitsiz Koçluk kurucuları Deniz Hüsrev ve Zeynep Yetkin Yılmaz ile birlikte, içimizdeki hiçbir şeyin imkânsız görünmediği yere bir yolculuk yapalım.

Kontrolü eline al, yeniden, bir daha!"

Atölye İçeriği
Zihin yapıları: Sabit ve Gelişen Zihin Yapısı Modeli
Düşünce Esnekliğinin Kazanımı
Sınırlayıcı İnanışların Keşfi
İç Eleştirmenlerimizle Tanışalım
Farklı Perspektifler
İnteraktif Koçluk Egzersizleri

Deniz Hüsrev hakkında
Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olup, Purdue Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladıktan sonra profesyonel hayata stratejik planlama ve danışmanlık alanlarında atıldı. United Airlines, Pegasus Havayolları, Eczacıbaşı gibi firmalarda çalıştı. 

Dokuz yıl Amerika, bir buçuk yıl Arjantin’de yaşadıktan sonra 2010 senesinde İstanbul’a geri taşındı. Pozitif psikoloji ve koçluğa dair artan ilgisi onu 2013 senesinde bir kariyer değişikliğine ve kalpten ortağı Zeynep Yetkin Yılmaz’la birlikte Limitsiz markasını kurmaya yöneltti. Şu an Limitsiz bünyesinde, ACC ünvanlı profesyonel bir koç, pozitif psikoloji uzmanı ve eğitim tasarımcısı olarak çalışıyor. CTI’da temel koçluk; ORSC ile takım ve ilişki koçluğu eğitimlerini tamamladıktan sonra, University of East London’da Uygulamalı Pozitif Psikoloji ve Koçluk Psikolojisi yüksek lisans programından mezun oldu. Tez konusunu “Karşılıksız İyilik Eylemlerinin Dayanıklılık ve Anlam Üzerindeki Etkisi” olarak seçen Deniz’in amacı dünyayı iyilikle daha güzel bir yer haline getirmek ve bireylerin, takımların, kurumların içlerindeki cevheri ortaya çıkararak fark yaratmalarına destek olmak. Kendisi için, dinamik, üretken; sürekli geliştiği, insanların gelişim ve dönüşümlerine destek olduğu, sevgi ve barışı çoğaltarak yaşattığı bir hayat hayal ediyor.

Bireysel ve kurumsal koçluk dışında expat koçluğu, takımlara koçluk, pozitif psikoloji teknikleri ile interaktif atölye çalışmaları ve eğitimler düzenliyor. ICF, IODA ve EMCC derneklerinde aktif üye. Kendi şirketi dışında freelance olarak Davranış Bilimleri Enstitüsü, Sparkus, Tardis Medical ve NetExpat topluluklarında koçluk, danışmanlık ve global eğitmenlik yapıyor. Yeni kültürler ve tatlar keşfetmek, okumak, yazmak, sürekli öğrenmek, doğaçlama tiyatro ve tango yapmaktan çok keyif alıyor. Türkiye’deki sosyal sorumluluk projelerine elinden geldiğince destek olmaktan mutluluk duyuyor. 

Zeynep Yetkin Yılmaz hakkında
Zeynep Yetkin Yılmaz’ın rengarenk şapkaları arasında profesyonel koçluk (ACC), fasilitasyon, eğitim tasarımcılığı, ebeveyn koçluğu, annelik ve en önemlisi de ömür boyu öğrencilik yer alıyor. 

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olunca bankacı olma hayaliyle tam da örtüşen Garanti Bankası’nda Yönetici Adayı olarak kariyerine ilk adımı attı. Öğrenmeye olan aşkı onu Yeditepe Üniversitesi’ndeki MBA programına götürdü. Satış ekipleri ve global firmalara projeler geliştirirken işyaşamında öğrendiklerini derinleştirdi. Finans sektöründeki son durağı HSBC Bank’ta kurumsal bankacılık yöneticiliği iken kendindeki değişimin gözlemcisi olmaktansa cesaretli içsesini yanına aldı. Avrupa Birliği Ar Ge projelerine danışmanlık yapmak üzere 13 yıllık kartvizitini bırakıp girişimciliğe adım attı. 

Merceğini değiştirmenin ilk hediyesi olan koçluğun yaşamında yarattığı etkiyi yaşam amacıyla birleştirdiğinde bireylerin ve takımların dönüşümüne aracılık etmenin onu heyecanlandırdığını fartk etti. İkinci kariyerinde Deniz Hüsrev’le Limitsiz Koçluk’u kurdu. Kurumların ancak mutlu çalışanlarla Pozitif Organizasyonlara dönüşebileceğine inanan Zeynep,  Organizasyonel Takım ve Sistem Koçluğu’ndan (ORSC) Pozitif Psikolojiye, Kalp Yolu’ndan Parentology’, annelik bakışından doğum haritalarını deşifre etmeye kadar pek çok farklı öğreti ve tekniği heybesine katmaya devam ediyor. Bireylerin, ailelerin ve kurumların yaşam amaçlarını gerçekleştirmeleri ve içlerindeki en iyiye ulaşmaları için rarkındalık, esenlik ve içsel dönüşüme yönelik eğitimler sunarken anne çocuk bağını geliştirmek amacıyla doğum haritalarının bilgeliğini kullandığı sıradışı atölyeler düzenliyor.

Özdeğerleri arasında dönüşüm, özgürlük, fark yaratmak ve samimiyetin önde geldiği bugünlerde kızları Derin ve Deniz’le çıktığı yolculukta farkındalık ve içsel dönüşümü özünde deneyimlerken kendine koyduğu limitlerini zorlayıp, her düşüşte hayalinin peşinden gitme cesaretini gösterirken hepimizin şükürle ve umutla yaşadığı bir dünya hayal ediyor. 

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT