Online - Çocuklar Için Astroloji

Tarihler: 25 Nisan 2020 Cumartesi ~ 25 Nisan 2020 Cumartesi 25 Nisan 2020 12:00

Yer: Masterpiece Ev-Online Eğitimler

Ücret: Online Eğitim - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2020 ~ Nis 25, 2020

Çocuklar için Astroloji wokrshop'u, Masterpiece Online Eğitimler kapsamında sizlerle!

"Astroloji, doğduğumuz andaki gökyüzünün hayatımıza olan etkisinin araştırıldığı, köklerinin milattan öncesine dayandığı bir bilimdir. Astroloji bir yol haritasıdır. Öncelikle seçeneklerimizi, yeteneklerimizi, ulaşabileceğimiz sınırları, başarıya ulaşma yollarımızı, engellerimizi, neden bazen takılıp kaldığımızı, yanlışın nerede olduğunu gösterir. Kendimiz hakkında bütün bunları bilmemiz bize hayatımız hakkında anlamlı bir hedef bulmamız konusunda yardımcı olur.

Burçlar nedir? Ne işe yarar?

Senin burcun hangisi? Hangi özellikleri taşıyorsun?

Gezegenlerin üzerimizdeki etkileri nedir? Hangi gezegenin etkisi altındasın?

Astrolojideki 4 element olan ateş, toprak, hava ve su arasında hangi kategoride yer alıyorsun? Enerjik misin, çalışkan mı, konuşkan mısın, duygusal mı?

En yaramaz burçlar/ En çalışkan burçlar…

Hale Şahin ile 1 saat sürecek bu atölyeye kayıt yaptırdıktan sonra Zoom adlı uygulamayı indirmen gerekiyor. Kayıt esnasında mail adresinin doğruluğundan emin olmalısın çünkü dersten yaklaşık bir saat önce seminerin ID ve şifresini mail üzerinden ileteceğiz. İstenmeyen kutunu da özellikle kontrol etmelisin çünkü bazen mailler oraya düşüyor ve gözden kaçıyor."

-9 - 12 Yaş için uygundur.-Eğitim süresi 1 ders (yaklaşık 1 saattir)-Online - Çocuklar İçin Astroloji eğitimi için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.-Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için, biletinizi satın aldıktan sonra referans numaranızla birlikte, isim-telefon ve e-mail adresinizi 0530 628 31 56 veya info@studiomasterpiece.com adresine mail olarak iletmeniz ZORUNLUDUR. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından organizasyon firmasına iletilmemesinden kaynaklı olarak eğitime katılamamanız halinde Biletix’in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.-Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir.  Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT