Pastacı Rapunsel`den Kişiye Özel Pasta Eğitimleri Başlıyor

Tarihler: 02 Ağustos 2011 Salı ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Yer: Pastacı Rapunsel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2011 ~ Ağu 27, 2011

Yüzde yüz katkısız malzemelerle hazırladığı birbirinden güzel, kişiye özel pastalarla dikkat çeken Pastacı Rapunsel markasının sahibi Didem Özcan kişiye özel temel şeker hamuru eğitimlerine 6 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Pandispanya yapımı ile başlayan kişiye özel eğitim ganaj krema hazırlanması ve şeker hamuru yapımı ile devam ediyor. Katılanların temel pastacılık eğitimi alacakları bu atölyenin kontentajını sadece 4 kişi. Katılım için rezervasyon gerekiyor.

7 Ağustos Pazar gününü neşeli bir faaliyetle, hem eğlenerek hem de bir şeyler öğrenerek geçirmek isteyenler için ise cupcake eğitimi var. Son günlerde herkesin favorisi olan cupcakelerin yapımın ı işin ustasından öğrenmek isteyenlerin yine önceden rezervasyon yaptırması gerekiyor. 10 Ağustos Çarşamba günü cupcake atölyesi hafta içi gelmek isteyenler için tekrarlanıyor. Bunun yanı sıra hafta içi temel pastacılık atölyesine katılmak isteyenler de 11 Ağustos Perşembe günü için önceden aramak koşuluyla katılabiliyorlar.

Temel pasta atölyesinde pandispanyanın katlandırılması, ganaj krema ile pasta haline getirilmesi aşamalarını öğreten eğitmen Didem Özcan pastanın şeker hamuru ile kaplanma aşamasını da kursiyerlere öğretiyor. Temel süsleme teknikleri pasta süslemeyi öğrenen kursiyerler böylelikle 10 kişilik bir pasta yapmayı öğreniyor ve eğitim sonunda kendi pastalarını evlerine götürebiliyorlar. Bu dersin en önemli özelliği şeker hamuru ile pasta yapımının öğretiliyor olması. Pastacı Rapunsel`den özel pasta kursu yaklaşık 5 saat sürüyor.

Bir diğer eğitim olan ve talep üzerine açılan modelleme eğitiminde ise katılımcılar modelleme hamuru yapımı ve malzemelerin tanıtımının ardından hamurların renklendirilmesini öğreniyorlar. Modelleme eğitiminde 5 temel hayvan figürünü yapacak seviyeye gelen katılımcılar pastalarını fil, köpek, ayıcık, kuzu ve civciv ile süsleyebiliyorlar.

Bu kurslara katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi pastacirapunsel@gmail.com e-mail adresinden veyahut 0 506 657 94 88 numaralı telefondan Didem Özcan`ı arayarak öğrenebiliyorlar. Pastacı Rapunsel`in sitesini ziyaret etmek ve nefis pasta, cupcake ve kurabiyeleri görmek isteyenler için adres ise pastacirapunsel.wordpress.com.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT