Pithivier & Şeftalili veya Armutlu, workshop'u Le Cordon Bleu İstanbul'da!
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master Şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Le Cordon Bleu Master şefi Franck Bruwier, geleneksel Fransız milföy böreği olan Pithivier ve Şeftalili Melba’nın yapım tekniklerini sizlerle paylaşıyor.
19 Ekim Çarşamba 15.30 18.30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.