Powerpuff Girls Yeniden Kanyon’da!

Powerpuff Girls Yeniden Kanyon’da!

Tarihler: 10 Ağustos 2017 Perşembe ~ 12 Ağustos 2017 Cumartesi

Yer: Kanyon

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 53 00

Faks: 0212 317 53 51

Web: http://www.kanyon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2017 ~ Ağu 12, 2017

Kanyon ve sevilen çocuk kanalı Cartoon Network, tüm çocukları eğlenceye yeniden davet ediyor. 4 – 12 Ağustos tarihleri arasında Kanyon’da yer alacak dev platformda çocuklar, Powerpuff kızları ile bir kez daha tanışma fırsatı bulacak. Bilim Atölyesi’nde mini deneyleri uzman eşliğinde gerçekleştirme heyecanını yaşayacak olan çocuklar, Cartoon Network’ün özel olarak geliştirdiği Powerpuff Girls’le kodlama oyununu da deneyimleyecek. Eğlenceli araba parkuru, resim atölyesi, Mojo Jojo’ya top atma köşesi ve Powerpuff Girls kostüm karakterlerinin keyifli şovları, çocukları ve onlarla yaz tatiline eğlence katmak isteyen ailelerini bekliyor.

Kanyon ve Cartoon Network; çocuklara yaz tatilini doya doya yaşamaları için renkli mi renkli, bol eğlenceli ve bol aktiviteli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

4 – 12 Ağustos tarihleri arasında Kanyon’da çocuklara özel kurulacak dev platforma girenler, bu renkli dünyada Powerpuff Girls ile tanışma ve birbirinden keyifli aktivitelerle eğlenme imkanına sahip olacak. Etkinlik için özel olarak oluşturulan Bilim Atölyesi’nde, mini deneyler yapmanın heyecanını yaşayacak olan çocuklar, Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte yapılacak Powerpuff Girls ile Kodlama Oyunu’nda, kodlamaya ilk adımlarını atacaklar.

Tüm bunlara ek olarak, çocukların bir kısmı Resim Atölyesi’nde el becerilerini sergilerken, bir kısmı da Top Atma köşesinde efsane kötü karakter Mojo Jojo’yu yenmeye çalışacak. Çocuklar, uzaktan kumandalı araba parkuru, yüz boyama ve keyifli aktivitelerle bu sınırsız eğlenceyi ücretsiz olarak, Kanyon’da doyasıya yaşayacak.

Etkinlik ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT