Prof. Dr. Turgay Biçer ile Kendi Sesini Bul

Tarihler: 01 Nisan 2015 Çarşamba ~ 01 Nisan 2015 Çarşamba 20:00

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: Tam 56.00 TL Öğrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2015 ~ Nis 1, 2015

Turgay Biçer, "Kendi Sesini Bul" eğitimi ile 1 Nisan'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde...

Kendin olarak yaşamaya merhaba de...

"Kendi Sesini Bul", Turgay Biçer'in hayatının anlamını arayanların ve hayata anlam vermek isteyen; kendisi olarak korkusuzca yaşamak isteyen; herkes için tasarladığı, kültürümüze özgü bireysel değişim ve gelişim çalışmasıdır. Eğitimin amacı, bireyin başkalarını taklit etmesi yerine, kendi özünü keşfedip, kendisi olarak yaşamanın daha değerli ve anlamlı olacağı ilkesiyle değişimine katkı sağlamaktır.

Gerçek yaşam; insanın kendisi olarak yaşaması, hayatına anlam vermesi ve hayatı anlamlandırması iken, bir başkasının sesi, gözü ve beyni ile yaşayan ve hala bunun farkında ol(a)mayan milyonlarca insan vardır. Bu insanların ortak noktası "tutkularından" çok "korkularının" esiri olarak hayatlarını kendilerine ve çevrelerine zehir ederek, hayatı "yaşamak" yerine tüketmeleridir.

"Kendi Sesini Bul" eğitimi size kendinize meydan okuma şansı tanıyor ve kendinizi keşfetme imkanı tanıyor. Turgay Biçer bir bilim, sanat ve düşün insanı olarak farklı disiplinlerden ve kendi yaşam tecrübelerinden edindiği bilgi ve becerileri harmanlayarak kendine özgü üslubu ile dinleyenlerine sesleniyor.

Düşünceleri, uygulamaları ve kitapları büyük kitlelerin beğenisini kazanan Turgay Biçer'in, "Kendi Sesini Bul" çalışması insanların kalbine ve aklına seslenmekle kalmıyor, onlara değişimi nasıl gerçekleştireceklerini uygulamalı olarak eğlendirici, düşündürücü ve sade bir şekilde gösteriyor.

Eğer hazırsanız değişime, hayat daha da güzel ve anlamlı olabilir. Kalk ve harekete geç...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT