Profesyonel Aşçılığa İlk Adım

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2018 Çarşamba 09 Mayıs 2018 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2018 ~ May 9, 2018
Profesyonel Aşçılığa İlk Adım 4/4'lük Mutfak Eğitimleri, USLA'da!

Yemek tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanan yarı profesyonel aşçılık eğitimine katılabilir, hem aşçılık hem de pasta ve ekmekçilik alanında teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Konusunda uzman profesyonel eğitmen şefler tarafından hazırlanan program kapsamında temel kesim teknikleri, pişirme teknikleri, kümes hayvanları, dana, kuzu, balık ve deniz ürünleri, baklagiller ve tahıllar, temel ekmekçilik ve pastacılık yer almaktadır. Program 4 hafta boyunca her Pazartesi ve Çarşamba günü saat 19:00-23:00 arasında profesyonel mutfakta gerçekleşecektir. Katılımcı sayısı minimum 6 maksimum 15 kişi olup, her katılımcı kendi istasyonunda tek kişi olarak çalışacaktır. Katılımcılara USLA aşçı ceketi, önlüğü ve ders kitapçığı verilecektir. Tüm katılımcılar, program sonunda USLA katılım sertifikası alacaktır.

1. Gün / 9 Mayıs  2018 Çarşamba
Temel Kesim Teknikleri: Brunoise - Julienne – Chiffonade
Pişirme Teknikleri: Kuru Pişirme - Sote/Stir-fry - Izgara/Broil - Fırın/Roasting Kızartma - Islak Pişirme - Tıkırdatma - Poşeleme - Buharda Pişirme - Kombinasyon Pişirme - Yahni- Braising

-Minestrone
-Patates püresi
-Izgara tavuk
-Sebze suyu

2. Gün / 14 Mayıs  2018 Pazartesi
Tavuklar: Tavuk Açma Teknikleri - Tavuk Suyu - Tavuk Pişirme Teknikleri 

-Pollo picatta milanese
-Tavuk schnitzel
-Tavuk suyu

3. Gün / 16 Mayıs  2018 Çarşamba
Kırmızı Etler: Bonfile Açma ve Pişirme - Mühürleme ve Basting  Kaburga - Braising - Antrikot

-Pepper steak
-Cafe de Paris soslu antrikot
-Kırmızı soğan reçeli
-Dana kaburga yahni (Demo)

4. Gün / 21  Mayıs 2018 Pazartesi

Kuzu: Kuzu But Açma ve Pişirme - Kuzu Pirzola 

-Kuzu Navarin
-Kuzu persillade
-Kaplama
-Kuzu tandır(Demo)

5. Gün / 23 Mayıs 2018 Çarşamba
Balık

-Sote levrek, chimichurri ile
-Chimichurri sos(Demo)
-Levrek marine
-Gambas al ajillo

6. Gün / 28 Mayıs 2018 Pazartesi

Makarnalar

-Taze makarna hamuru
-Risotto alla parmigiana
-Labne dolgulu adaçaylı angelotti

7. Gün / 30 Mayıs  2018  Çarşamba

Ekmekler

-Foccacia
-Hamburger Ekmeği
-Baget/Epi

8.Gün / 4 Haziran 2018  Pazartesi

Tatlılar

-Çilekli panna cotta
-Vişneli cheesecake
-Yoğun çikolatalı kek

19:00-23:00

- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Workshoplar esnasında kullandığınız önlükler sizlere hediyemiz olup, hazırlamış olduğunuz ürünleri paketleyip evde sevdiklerinize tattırabilirsiniz.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 4-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT