Provence Bölgesi Fransız Yemekleri

Tarihler: 06 Nisan 2018 Cuma ~ 06 Nisan 2018 Cuma 06 Nisan 2018 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2018 ~ Nis 6, 2018
Provence Bölgesi Fransız Yemekleri Demo Dersi, Le Cordon Bleu İstanbul'da!

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli Provence Bölgesine ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Pişirmek için yahni tekniği, fesleğen yağı hazırlığı ve “tepenade” hazırlama, marinasyon, “bouillabaise” hazırlama ve rouille sos yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, eğitmen şefimiz, Nice Usulu Izgara Çipura ve Marsilya Usulu Bouillabaise (balık çorbası) tariflerini hazırlayacak.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kurslar 18 yaş üzeri katılım için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT