Provence Bölgesi Fransız Yemekleri

Tarihler: 10 Ocak 2020 Cuma ~ 10 Ocak 2020 Cuma 10 Ocak 2020 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2020 ~ Oca 10, 2020
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? 

"Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı’nın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli Provence Bölgesine ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor."

Pişirmek için yahni tekniği
Fesleğen yağı hazırlığı  ve ‘‘Tapenade’’ hazırlama
Marinasyon
‘‘Bouillabaise’’ hazırlama
Rouille sos yapımının anlatılacağı eğitimde,

Le Cordon Bleu Master Şefimiz 
Nice usulü ızgara çipura
Marsilya usulü Bouillabaise (balık çorbası) tariflerini hazırlayacak

18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız.

12:00 - 15:00

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Biletino Etkinlikleri Çocuk Oyunları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT