Psiko Astroloji: Aşk ve Yakın İlişk

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi 12 Şubat 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Şub 12, 2018
Human Art ve Zorlu PSM işbirliği ile Psikolojik Astroloji Atölyeleri 12 Şubat'ta başlıyor!

Eğitmen: Ece Güzelküçük

Psikolojik Astroloji, Astrolojiyi Psikoloji ile birleştirerek psikanalizi kolaylaştıran, kişininfarkındalığını artırmaya yönelik derin çözümlemeler ve yanıtlar sunan bir alandır. PsikolojikAstroloji’nin temel amacı, bireylerin potansiyellerini fark etmelerine ve kendilerinigerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. Psiko Astroloji; haritasında psikolojik göstergelereilişkin bilgi sahibi olmak ve kişilik bütünlüğüne giden yolda astro-psikoloji ile kol kolayürümek isteyenler için tasarlanmış atölyeler dizisidir.
*Katılanların doğum gün, saat ve yer bilgilerini atölyeden bir hafta önce humanart@humanart.info adresine iletmeleri gerekmektedir. 

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika

12 Şubat Pazartesi 20.00 - 22.30

Aşk ve Yakın İlişkiler AstrolojisiAstrolojide doğum haritamızdaki akslar ilişki kurma biçimimiz açısından önem taşır. Aks,biz doğduğumuz anda yükselen burç ve diğer ucunu temsil eden alçalan burcumuzusembolize eder. Yükselen burcumuz doğum haritamızın anahtarıdır. İlişki kurmabiçimimizi, kadersel olarak çekim duyacağımız insanları belirleyen kilit nokta yükselen/alçalan aksıdır. Yükselen burcumuz-1. evimiz, kendimizi dış dünyaya nasıl sunduğumuzuanlatır, Alçalan burcumuz- 7. evimiz çekim duyduğumuz insanları anlatır. İlişkiler,ortaklıklar ve evlilik evidir. 1. ve 7. evlerimizle ilgili bilgi sahibi olduğumuz vakit ilişkilerimizdehuzuru bozan en büyük etken olan egoyu dengeleyebilmeyi öğreniriz.

Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlıdır. 

Ece Güzelküçük Kimdir?
Ece Güzelküçük İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü sürdürürken,Psikoloji bölümünü de yan dal ile tamamlamıştır. Temel Seviye, İleri Seviye Astrolojieğitimlerini tamamladıktan sonra psikoloji eğitiminin de etkisi ile Psikolojik Astrolojiüzerine uzmanlaşmıştır. Şamdan Plus Dergisi, Vatan Gazetesi, TV2 Gülümse Programı’ndadüzenli olarak astrolojik okumalar yapmış olan Güzelküçük halen uluslararası astrolojiokulu, NCGR’da eğitime devam etmektedir.

- Katılanların doğum gün, saat ve yer bilgilerini atölyeden bir hafta önce humanart@humanart.info adresine iletmeleri gerekmektedir.- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT