Psiko Astroloji: Haritanızda

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Mayıs 2018 Salı 29 Mayıs 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ May 29, 2018

Psiko Astroloji: Haritanızda Psikolojik Göstergeler

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

http://humanart.info

Eğitmen: Psiko-Astrolog Ece Güzelküçük

Astroloji esasında yer ve gök’ün eş zamanlılığını anlatan ve hayatımıza ışık tutan bir rehberdir. Gökte ne varsa yerde o vardır mantığı kadar net bir mantık astrolojinin hayatlarımıza olan etkilerini yorumlamayı sağlar. Astroloğun görevi, doğum gününüz, doğum saatiniz ve doğum yeriniz ile oluşan doğum haritanızı semboller aracılığıyla yorumlamak ve astrolojinin bilinmeyen faydalarını sizlere anlatmak, en önemlisi hayatınıza, kişiliğinize ve size ayna tutmaktır.

Psikolojik Astroloji, astrolojiyi psikoloji ile birleştirerek psikanalizi kolaylaştıran, danışan-danışman ilişkisini sağlamlaştıran, kişinin farkındalığını artırmaya yönelik derin çözümlemeler ve yanıtlar sunan bir alandır. Psikolojik Astroloji’nin temel amacı, bireylerin potansiyellerini fark etmelerine ve kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. Sizler de haritanızdaki psikolojik göstergelere ilişkin bilgi sahibi olmak ve kişilik bütünlüğüne giden yolda astro-psikoloji ile kol kola yürümek istiyorsanız, bu atölye çalışmasına katılabilirsiniz.

*Katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika

Ece Güzelküçük Kimdir?

Ece Güzelküçük İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü sürdürürken, Psikoloji bölümünü de yan dal ile tamamlamıştır. Temel Seviye, İleri Seviye Astroloji eğitimlerini tamamladıktan sonra psikoloji eğitiminin de etkisi ile Psikolojik Astroloji üzerine uzmanlaşmıştır. Şamdan Plus Dergisi, Vatan Gazetesi, TV2 Gülümse Programı’nda düzenli olarak astrolojik okumalar yapmış olan Güzelküçük halen uluslararası astroloji okulu, NCGR’da eğitime devam etmektedir.

- Katılanların doğum günü, saati ve yeri bilgilerini atölyeden bir hafta önce humanart@humanart.info adresine iletmeleri gerekmektedir.- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT