Qigong ile İçsel Liderlik:

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2018 Pazartesi 28 Mayıs 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ May 28, 2018

Qigong ile İçsel Liderlik: İrade, Kararlılık ve Korku atölyesi,Zorlu PSM'de sizlerle...

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

www.humanart.info

Eğitmen: Özgür Çağlar Çelik

Lider; en sade tanımla, kendini yani duygu, düşünce ve davranışlarını yönetebilen kişidir. Liderliğin birincil uygulama alanı kişinin kendi zihni ve bedenidir. Ancak kendine liderlik edebilen, başkalarının da gerçek anlamda lideri olabilir.

Katılımcılarının potansiyellerinin ortaya çıkması ve hayatlarının liderliğini alma yolunda, ilham verici ve dönüştürücü olması hedeflenen bu 4 haftalık atölyeler dizisinde, entellektüel seviyenin yanında deneyimsel seviyede öğrenme ve dönüşüm amaçlanmaktadır.

Uzak doğu kökenli kadim bir zihin-beden-enerji egzersizi olan Qigong (Çigong) temeli üzerine kurgulanan atölyelerde, içsel Kungfu sanatlarının DENGE, BÜTÜNLÜK ve BİRLİK gibi ilkeleriyle, liderliğe dair BİLGELİK, CESARET, BAĞIMSIZLIK, SORUMLULUK ve KARARLILIK gibi kavramlara odaklanılmaktadır.

Vipassana, Satsang ve Tasavvuf gibi kadim bilgelik geleneklerinin uygulamalarından, savaş sanatları stratejilerinden ve 20. yüzyıla damga vurmuş liderlerin yaşamlarından da yararlanılan atölyeler arasında, ilişkisel ve kurgusal bir bütünlük olmakla birlikte, her bir atölye de kendi içinde bütündür ve katılıma açıktır.

*Atölyelerin tümünü tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir.

*Atölyeye rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir.

Atölye süresi: 2 saat

İrade, Kararlılık ve Korku

"Bütünleş, kararlaştır, gerçekleştir"

Seçenekler arasına sıkıştığınız, karar almakta ve iradeli olmakta zorlandığınız oluyor mu? İrade ve kararlılığın fizyolojimizle ilişkisi olabilir mi? Geleneksel Çin tıbbına göre evet. Böbrekle ilişkili duygular korku ve iradedir. Böbrek enerjisi güçsüzse, insan korku içinde yaşar ve kararsızca hareket eder. Karar alma sürecinin ve korkunun doğasını, bütünlük ve irade gibi kavramları anlamaya çalışacağımız bu atölyede, Qigong duruşlarıyla içsel bütünlük hissini araştırıp, iradeyi geliştirmeye odaklanacağız.

Özgür Çağlar Çeli̇k kimdir?

Qigong ve farkındalık çalışmaları, 2006 yılında ODTÜ Elektrik- Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra uluslararası şirketlerde yöneticilik yapan Özgür Çağlar Çelik’in hayatına, 2009 yılında girdi. Türkiye’de Tarık Tekman, Pekin’de ve Avrupa’da Shi Delon, Cui Rubin, Prof. Yu Yong Nian gibi ustalardan Qigong ve Yiquan eğitimleri; Gaby Agis, Mary-Clare McKenna’dan Skinner Release Technique dersleri; Martin Keogh, Bernd Knappe, Defne Erdur Contact Improvisation ve Ida Shigemi, Gonzalos Gallego ve Tetsuro Fukuhara’dan Butoh dersleri aldı. 2017 yılında profesyonel hayatını liderlik, qigong ve farkındalık odaklı çalışmalarla yeni bir çizgiye taşıdı. Tanrılar Okulu kitabının yazarları Stefano D’Anna’nın kurduğu European School of Economics üniversitesi, “Master in Leadership” programını 2017 yılında, TPC Leadership “Koçluk ve Mentorluk Sertifikasyon Programını” 2018 yılında tamamlamıştır. Gruplara eğitim ve atölye çalışmaları düzenlemekte, bireylere koçluk yapmaktadır.

- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 1 mekanında gerçekleşecektir. - Rahat kıyafetlerle gelinmesi tavsiye edilir.- Çalışma fiziksel egzersizler içermektedir. - Atölyelerin tümünü tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT