Ramazanda Mucize Semineri

Tarihler: 11 Eylül 2008 Perşembe ~ 14 Eylül 2008 Pazar

Yer: www.nevsahfidan.com

Nereden Alınır: www.nevsahfidan.com

Telefon: 0212 252 49 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2008 ~ Eyl 14, 2008
RAMAZAN’DA MUCİZE SEMİNERİ

Türkiye’nin ve dünyanın sayılı yaşam koçu ve nefes eğitmenlerinden biri olan Nevşah Fidan, Ramazan ayı için özel olarak düzenlediği mucize seminerinde, KOŞULSUZ SEVGİ, İSTEK, ŞEVK, HEYECAN, BAŞARI, BOLLUK ve YAŞAMA BAĞLILIK duyguları ile yeniden temasa geçmek isteyenler ile bir araya geliyor.
Kısıtlı nefes, düşünce alışkanlıkları ve geçmiş bugüne taşıdığımız hücre hafızamızdaki tıkanıklıklar nedeniyle hem fiziksel hem zihinsel hem ruhsal sağlığımızı kaybediyoruz. Sabahları yataktan kalkacak enerji bile zor buluyor, gündelik aktivitelerde bile yoruluyor, uyku, yemek, nefes ve sağlık problemleri çekiyoruz. Çoğumuzun zihni karmakarışık; ne istediğimizi bilmiyor, bilsek bile yapamıyor, üretemiyor, yaratamıyor, konuşamıyor, çoğu zaman net düşünemiyoruz. Gergin, stresli, endişeli, ümitsiz, şevksiz ve isteksiz yaşamlar yaşıyoruz. Sıkılıyoruz, geriliyoruz, öfkeleniyoruz, hastalanıyoruz, yaşlanıyoruz. Dahası bu yaşama “yapmak üzere geldiğimiz” şeylerin hiçbirini yapamadan, isteklerimizi, hayallerimizi gerçekleştiremeden ölüp gidiyoruz.

Nevşah Fidan’ın kutsal ramazan ayı için özel olarak organize ettiği bu seminer sonrası, kendi mucizenizi yaratabilmek, hayata bakış açınızı değil tüm yaşamınızı değiştirebilecek bu üç günün sonunda; kendinizi ve yaşamınızı değiştirmek için yeni bir NEFES, yenilenmiş ve arınmış bir BEDEN, pozitif bir ZİHİN, koşulsuz seven bir KALBE sahip olacaksınız.
Yaşamı daha üst bir bilinç noktasından algılamaya ve yaşamaya başlayacaksınız. Kafanızı karıştıran “seçenekler” ortadan kalkacak, yaşamınız net, berrak ve dengeli olmaya başlayacak. Her zaman, her yerde ne yapacağımızdan, nasıl davranacağımızdan emin olmaya başlayacaksınız, iç sesiniz kuvvetlenecek.Yaşamımız netlik kazanacak ve KENDİ MUCİZENİZ ile buluşacaksınız.
Bilgi ve Rezervasyon: 0212 252 49 74

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT