Rana Kaplan Akademi Icf Cce Onaylı

Tarihler: 21 Eylül 2021 Salı ~ 21 Eylül 2021 Salı 21 Eylül 2021 18:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2021 ~ Eyl 21, 2021
Şu günlerde dileklerimiz hep iyi hissetme, daha iyi olmak olduğu halde konfor alanımızdan çıkmayı pek de başaramıyoruz.

Hayatın içinde çok da fark edemediğimiz alanlar içinde mutsuzlaşabiliyoruz.

Konfor alanı, insanların ilerlemesini engeller, kişilerin zamanla pas tutmasına neden oluyor.
Nasıl başarabilirim?
Bir değişime ihtiyacım var ama nereden başlamalıyım?
Ne yapmalıyım?
İlişkilerimde kendimi ifade edemiyorum.
Beni anlamıyorlar…
Bunun gibi bir çok handikap...

Günümüzde hızlanan değişim ve beklenmedik gelişmeler, insanda sürekli daha üstün bilişsel yeterlilik istiyor ve dolayısı ile Duygusal Zekaya olan ihtiyaç herzamankinden daha fazla artıyor.

90'lı yılların başlarında Harvard ve New Hampshire Üniversitesi psikologlarından Salovey ve Mayer, ardından Harvard Üniversitesi’nden Goleman araştırmalarıyla zeka kavramında uzun yıllar kabul görmüş kültürel ve eğitimsel alışkanlıkları yerle bir eden yargılar ortaya koydular. Sadece IQ nun ya da bilişsel zekanın yaşamsal başarıda yeterli olunamayacağını, kararların alınmasında duyguların büyük yeri olduğunu söylediler.Ortaya koydukları sav ‘’Duygular akıllı kararlar için vazgeçilmezdir. ‘’ ‘’Duygular mantıklı olmak için gereklidir.’’ Üzerine olurken 21. yy artık duygusal zeka bilişsel zeka kadar önemli oldu. Bilişsel zekanın tek başına hayat başarısı getirmediğini ortaya koyan araştırmalarda bilişsel zekanın %6, duygusal zekanın ise ortalama %27 olduğunu göstermiştir. 1940 ta Harvard üniversitesi mezunu 95 öğrenci orta yaşlara gelinceye kadar incelendi. Sınav başarısı gösteren öğrencilerin kariyer, maaş, girişimcilik,  mutluluk konusunda başarıları, sınavlarda başarısı az olanlara göre çok ileride değildi. Potansiyelini ortaya koyma gücünü geliştirmek, duygularla başa çıkabilmeyi kolaylaştırmak, hayatın anlamı ve yaşanabilir olmasını sağlamak duygusal zeka yetkinliklerini etkin kullanabilmekle mümkün.

Duygusal Zeka Eğitimi'nin Kazanımları

Duygusal Zeka ile;
Duygularınızı fark etmek, tanımlamak bilişsel olarak da derinliğinizi sağlayacak; Kendinize liderlik ederken diğerlerinin de duygularını anlayacak; Daha duru, mutlu, uzun soluklu, kaliteli ilişkiler kuracaksınız.
Kariyerden ebeveynliğe kadar yaşamın her alanındaki başarıda Duygusal Zeka’nın önemini fark edip performansınızı arttıracaksınız.
Hayatınızda etkin kararlar alabilmek, özgüvenli adımlar atmak, güçlenmek, alternatiflerinizi çoğaltmak ve sonuçları öngörebilmekle ilgili yöntemleri keşfedeceksiniz.

KONUŞMACI:
SELMA KAHRAMAN BAT
ICF ACC, PROFESYONEL KOÇ, EĞİTMEN
Selma Kahraman öğrencilik yaşamı boyunca Gölcük Ortaokulu, Barbaros Hayrettin Lisesi ve Gölcük Sporda profesyonel basketbol oynadı. Lisans eğitimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü olan girişimci hocamız uzun yıllar;Güven Ticaret 1993 – 1999 Halkla İlişkiler Uzmanı Sahibi ve İşletmeciliğiHERO Network İletişim Hizmetleri Kurucusu ve İşletmeciliği 1996-2016HERO Computer Satış ve Teknik Destek Birimleri ve Yazılım Ortağı ve İşletmeciliği yaptıktan sonra 2015 yılında eğitim sektörüne -kalbinin sesini dinleyerek- geçiş yaptı.

Kurumsal Koçluk kariyerinde Yönetici Koçluğu çalışmalarına ağırlık veren hocamız ICF Türkiye ve RANAKAPLAN Akademi bünyesinde çok sayıda sosyal projede yer aldı. Halen Akademinin Ankara, Bursa, İzmit, Antalya, Trabzon ve Almanya lokasyonlarında Profesyonel Koçluk ve NLP ve Duygusal Zeka Eğitimlerini vermektedir.

* Belirtilen ücret dört gün boyunca toplam 20 saat eğitim ve 4 saatlik ödev çalışmasını kapsar. Eğitim sonunda ICF CCE onaylı sertifika verilecektir.

• Belirtilen ücret dört gün boyunca toplam 20 saat eğitim ve 4 saatlik ödev çalışmasını kapsar. (Etkinlik 20 Eylül 2021 & 21 Eylül 2021 & 27 Eylül 2021 & 29 Eylül – 18:30-23:30 saatleri arasındadır)• İçerik dili Türkçe'dir.• Eğitim sonunda ICF CCE onaylı (24 Kredi) sertifika verilecektir.• Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedirhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScn-gCUlaCh3JlgEg6bnN_izBRwWQiA6YufS-xKfPA5Z6G6Ww/viewform• Eğitim için biletinizi satın aldıktan sonra, ücretsiz Zoom uygulamasını telefon, tablet ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.• Eğitim ile ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir.• Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.• Eğitime katılmanız için gereken Zoom linki, ID ve şifresi etkinlikten 1 gün önce (19.09.2021 tarihinde) sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize RANAKAPLAN Akademi tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.• Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.Not: Sorularınız için info@ranakaplan.com adresine e-posta gönderebilir, 0532 587 4489 numaralı WhatsApp hattımıza yazabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT