Rana Kaplan ile Kaliteli İlişkiler

Tarihler: 09 Ocak 2021 Cumartesi ~ 09 Ocak 2021 Cumartesi 09 Ocak 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2021 ~ Oca 9, 2021
RANAKAPLAN Akademi'nin etkinlikleri, ülkemizin ilk profesyonel koçlarından olan Türkiye ve Avrupa şirketlerimizin de kurucusu Rana Kaplan'ın Kaliteli İlişkiler Atölyesi ile sizlerle bu platformda da buluşmaya başlıyor!

RANAKAPLAN Akademi olarak, yıllar boyunca Türkiye ve Avrupa'nın birçok yerinde yol arkadaşlarımızla buluştuğumuz eğitim, atölye ve seminerlerimiz sizlerle. 

Bu etkinliklerin içerisinde çok beğeni alabileceğiniz aforizmalar, toz pembe hayaller ve iddialı cümleler yerine; 
Hayatın içerisinde pratik şekilde kullanabileceğiniz, kullandıkça etkisini gözlemleyeceğiniz basit bilgiler bulacaksınız. 

Yanlış okumadınız! 

Sizleri basit bilgilerin etkileyici dünyasına davet ediyoruz! 

Rana Kaplan ile Kaliteli İlişkiler Atölyesi

Yıllarca ilişkilerin çok karmaşık yapılar olduğunu düşünüp, işin içinden çıkamadığınızı hissettiyseniz; doğru yerdesiniz. 
İlişkiler gerçekten bu kadar karmaşık mı?  
Yoksa farklı gezegenlerden olduğumuza çok mu inandık? 
Yeni gelen yılda "yepyeni bir ben"e adım atabilir miyim diyorsanız; 
Hepsinin cevabına birlikte ulaşmak için 9 Ocak 2021'de buluşalım!  

KİMLER KATILMALI
Ebeveynler, Öğretmenler, Girişimciler, iş sahipleri, Yöneticiler, İşinde ilerlemek isteyen insan kaynakları çalışanları, İş hayatına atılmak üzere olan öğrenciler, yeni mezunlar, İkili ilişkilerinde çözüm arayan, yaşamın temeli ilişkilerde başarılı ve kolaylaştırıcı zihin işleyiş modellerini hayatına katmak isteyen her bir kişi...  

KONUŞMACI
ICF PCC, Yönetici Koçu, Eğitmen, Yazar 

Rana Kaplan , Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıllarda üniversitenin Teknik Eğitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladı.

Kariyerine Yapı ve Kredi Bankasında başladı. Bu kurumun birçok bölümünde toplam 12 yıl süreyle görev yaptı. Bankacılık göreviyle birlikte ve sonrasında Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde önce Eğitmenlik, ardından öncülerinden olduğu Kurum İçi İç Koçluk Projesinde Yönetici Koçluğu görevlerini sürdürdü. Kişisel Gelişim eğitimleri vermekle birlikte bu eğitimlerin tasarım ve geliştirme çalışmalarında aktif rol aldı. 

Ardından İş Kavramları Danışmanlık firmasında 2 yıl eğitmenlik ve danışmanlık yaparak bu çatı altında Finansbank, Sandoz, Bausch&Lomb, İş Bankası ÇM, Turkish Bank, Çolakoğlu A.Ş. ve sonrasında Pirelli A.Ş. gibi sektörün önde gelen pek çok kurumlarında eğitimler verdi. 

Son 11 yıldır Eğitmen ve Koç olarak birçok özel projede görev aldı. Kurumsal Koçluk uygulamalarının yanı sıra çok sayıda Yaşam Koçluğu, İlişkiler Koçluğu, Öğrenci ve Ebeveyn Koçluğu deneyimlerine de sahiptir. Bu alanda, özel okullar için, velilere koçluk becerileri kazandırmaya yönelik çok sayıda eğitim sunumu hazırladı. Ülke çapında onlarca Sosyal Sorumluluk Projesi yöneterek binlerce kişiye dokundu. Hayata geçirdiği sosyal projeler arasında “dünyada ilk” olarak kayıtlanan çalışmaları bulunmaktadır.

ICF (International Coach Federation) Projeler Kurulunda 2 yıl boyunca Proje Lideri olarak görev yapan Rana Kaplan bireysel olarak ve kurumsal çatılarda Eğitmenlik ve Koçluk görevlerine devam etmekte ayrıca Üniversitelerde ve başta Almanya, Belçika ve Hollanda olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde Liderlik Seminerleri ve Profesyonel Koçluk Eğitimleri vermektedir. 2019 yılında Avrupa Birliği (AB) Brüksel Parlementosu'nda Liderlik Eğitimi veren hocamız bu çatı altında da sunumlarını sürdürmek üzere devamlılık daveti almıştır.

Eğitmenlik birikimlerini bir çatı altına toplamak amacıyla RANAKAPLAN Akademi’yi 2011 yılında yaşama geçirmiştir. 2019 yılında Almanya'da ikinci şirketi RANAKAPLAN Coaching Zentrum'u kurmuştur.

- Belirtilen ücret iki buçuk saatlik çalışmayı kapsar. - İçerik dili Türkçe'dir. - Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScn-gCUlaCh3JlgEg6bnN_izBRwWQiA6YufS-xKfPA5Z6G6Ww/viewform - Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, ücretsiz Zoom uygulamasını telefon, tablet ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye ile ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.- Atölyeye katılmanız için gereken Zoom linki, ID ve şifresi etkinlikten 1 gün önce (08.01.2021 tarihinde) sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize RANAKAPLAN Akademi tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.Not: Sorularınız için asistan@ranakaplan.com adresine e-posta gönderebilir, 0532 587 4489 numaralı WhatsApp hattımıza yazabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT