Red Kit Efsanesi Vadistanbul’da

Red Kit Efsanesi Vadistanbul’da

Tarihler: 03 Kasım 2018 Cumartesi ~ 11 Kasım 2018 Pazar 12.00 - 20.00

Yer: Vadistanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: Ayazağa Mahallesi Cendere Caddesi No:109/C Sarıyer İstanbul İstanbul

Web: http://www.vadistanbulavm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2018 ~ Kas 11, 2018

Dünyanın en sevilen çizgi karakterlerinden Red Kit, eğlenceli etkinlik alanıyla 3-11 Kasım 2018 tarihleri arasında Vadistanbul’da!

Vadistanbul; çocukların eğlenmeye doyamayacağı, eğlenirken öğreneceği etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Dünyanın en ünlü kovboy çizgi film karakteri Red Kit minik misafirleri için Vadistanbul’a geliyor. Vadistanbul’da kurulacak olan Red Kit kasabasında çocuklar Daltonlar’ı yakalamaya ve banka soygunlarını önlemeye çalışacak. Red Kit kasabasında çocuklar şerif rozeti almak için de eğlenceli atölyelere girecek ve oyunlar oynayacak. Etkinliğe katlan tüm çocuklar etkinlik sonunda kendilerinin kasabanın kurtarıcısı olduklarını yazan gazeteyi de hediye olarak alacaklar.

Etkinlik 3-11 Kasım 2018 tarihleri ve saat 12.00 - 20.00 saatleri arasında düzenlenecek. Etkinliğe katılım Vadistanbul’a e gelen tüm çocuklara açık.

Vadistanbul’a İstanbul’un pek çok merkezinden ücretsiz servis ve Havaray ile ulaşılabiliyor. Vadistanbul’a ulaşım ve etkinlikler hakkında bilgi www.vadistanbulavm.com adresinden edinilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT