Reiki

Tarihler: 26 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi 26 Mayıs 2018 12:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2018 ~ May 26, 2018

Reiki

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

http://humanart.info

Eğitmen: İrem Tunçman Şıkman

Reiki 1. Seviye Eğitimi

Reiki (evrensel yaşam enerjisi) kökenleri insanlık tarihi kadar eski olan, kadim bir ruhsal şifa tekniğidir. Reiki, evrende canlı cansız herşeyin enerjiden ve frekanslardan var olduğunu kabul eden, oldukça yüksek bir frekanstır.

Geleneksel tıp biliminin de, günümüzde destek almaya başladığı Reiki; dil, din, ırk, cinsiyet farketmeksizin herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilen; bedensel, duygusal ve ruhsal blokajlarınızı yumuşak ve hızlı bir şekilde arındıran bütüncül bir şifa sistemidir.

Her ne kadar Reiki’nin sadece bedensel bir şifa tekniği olduğu düşünülse de, Reiki esasında, elektromanyetik alanımızda (aura) görev yaparak, enerjimizi dengeleyerek, enerji kaçaklarını tamir ederek, bedenimizi kirleten ve sağlığından eden tüm ruhsal blokajlar üzerinde çalışarak, “sonuç olarak” beden üzerinde de şifa etkisi yaratan enerjetik bir sistemdir. Bu nedenle beden üzerinde çalışan geleneksel tıp bilimini ikame etmemektedir. Ancak unutulmamalıdır ki, evrende sağlığımız da dahil olmak üzere, ilişki, kariyer ve maddi durumumuzu belirleyen öz enerjimizin kalitesidir. Reiki, öz enerjimizi maksimum kapasiteye çıkarmaya yardımcı olan bir şarj/rezonans mekanizması olarak görev yapmaktadır.

Reiki 1. seviye eğitimimizde, Reiki’nin geleneksel uygulama teknikleri ile birlikte, İrem Şıkman tarafından modern çağımızın şartları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş özgün ve pratik uygulama teknikleri öğretilecek ve eğitimin sonunda katılımcılar Reiki 1. seviye kanalına uyumlanarak, Reiki uygulayıcısı olma imkanına kavuşacaklar ve Reiki’nin etkilerini hemen deneyimleme imkanını elde edeceklerdir.

Reiki’nin kullanım alanları bedensel şifadan çok öte olup, Reiki enerjisi ile birlikte, irili ufaklı tüm sorunlarınızı çözebilir; hayatınızda yolunda gitmeyen veya geliştirebileceğinizi düşündüğünüz aşk, kariyer, sağlık, başarı, şans, karizma, özgüven, fobilerden arınma, kaygı ve stresten arınma gibi dünyevi konular üzerinde çalışabileceğiniz gibi, karma temizliği, ruhsal kontratların şifalandırılması ve negatif enerjilerden korunma gibi spiritüel konular üzerinde de çalışma imkanını elde edebilirsiniz.

*Katılımcıların, seminer tarihinden 1 hafta evvel, kesinlikle alkol almaması ve hafif ve sağlıklı beslenmeye özen göstermeleri gerekmektedir. Seminer gününden bir gün önce ve seminer günü kafeinli içecekler tüketilmemelidir.

*Katılımcı sayısı 7 kişi ile sınırlıdır.

Atölye süresi: 5 saat 30 dakika

İrem Tunçman Şıkman Kimdir?

Koç Özel Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamladı ve 10 sene boyunca çok uluslu hukuk büroları ve şirketlerde hukuk müşaviri olarak çalıştı. Geleneksel hukuk kariyerine, temeli uzakdoğu felsefelerine dayalı terapötik bir sistem olan, uyuşmazlıkların temel psikoloji değerleri çerçevesinde çözülmesini sağlayan Arabulucuk’ta uzmanlaşmak için son verdi. Ülkemizde sadece hukukçular tarafından gerçekleştirilebilen Arabuluculuk eğitimini başarı ile tamamlayan Tunçmen bu hizmeti kişisel gelişim alanındaki bilgileriyle sentezliyor. İrem Tunçmen 14 yaşında başlayan kişisel gelişime ilgisi ile Reiki Master’lığı, çekim yasası, kuantum fiziği, aile dizimi, EFT, NLP, rezonans kanunu, bilinçaltı temizliği, yaşam/ilişki/kariyer koçluğu alanlarında eğitimler aldı. Hedefi ruhsal uygulamaları, dünyevi bir seviyede kullanılabilir, somut ve pratik bir hale dökmek olan Tunçman, öğrendiği tüm metotları şahsi deneyimleri çerçevesinde modernize ederek, verdiği bireysel seanslarda bilimsel dayanakları ile birlikte aktarmaya özen göstermektedir.

- Katılımcıların, seminerden önceki hafta boyunca hafif, temiz ve sağlıklı içecek ve besinler tükentmesi gerekmektedir. Seminer gününden bir gün önce ve seminer günü kafeinli içecekler tüketilmemelidir.- Katılımcı sayısı 7 kişi ile sınırlıdır. - Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT